Stor uppslutning i Lomma

Det var många som tränade ikväll. Vi hade platsliggning tillsammans. Två gånger dessutom för att Curry som kom lite senare också skulle få vara med. Fem flattar på rad, det såg riktigt snyggt ut. Sigge med matte Lena kom också, det var en trevlig bekantskap. Walle och Sigge åkte tillsammans. Hoppas vi kan träna ihop fler gånger för ju fler som kommer desto roligare är det.

Matte var nöjd med mig ikväll. Vi har lite att slipa på säger hon. Det har jag inget emot för slipningar brukar innebära mycket godis. Jag såg att hon tog med repbollen och kopplet med halsband från bilen så jag misstänker att det blir slipning i helgen.

Efter träningen blev det en tur till Willys och snabbhandling. När vi kom hem var jag hungrig så jag åt faktiskt en portion mat. I förmiddags åt jag också så nu börjar aptiten återvända.

Imorgon är det FREDAG och det betyder att det sedan är helg, ledighet och roligheter. Det är läääänge sedan jag fick leka. Jag har en idé och jag hoppas Walle är med på den. Vi ska ju träna på Ängshög hos Vira på lördag om jag förstod saken rätt. Och så åker vi tillsammans med Wallander och hans Mor. Tänk om vi kan lura ut dem på Revinge efter träningen. Då kan vi röja runt där och springa. Vore inte det roligt Walle?


Kommentarer
Postat av: Zico Bus

Kul att se dej ikväll, Lakkan!

Kände inte igen dig först ..... förlåt!

Hoppas du får en härlig helg och lycka till nästa som kommer.

Lek och ha roligt och testa "Linus på linjen" - jag tyckte faktiskt den var rätt kul .... fast jag är nästan 7 år :)

Tassar&Kramar

Zico-B och matte

2008-10-16 @ 22:44:51
Postat av: Wallander

Jag är med på allt kul, det borde du veta vid det här laget... så klart gör vi ett försök till att få busa på Revinge.



Zico, "Linus på linjen", var det det som du gjorde idag när du sprang där fram och tillbaka, fram och tillbaka?

2008-10-16 @ 23:58:52
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0