Opp o ner, ner o opp...

...grisen gol i granens topp.

Ja, ungefär så har den här dagen varit. Opp o ner tycker jag.  Mattes föräldrar skulle iväg till flyget tidigt i morse. Vi masade oss trötta ur sängen men fick besked efter en stund att planet var försenat till elvatiden. Då gick vi och vilade oss igen. Senare på förmiddagen kom besked att planet var försenat till klockan sex ikväll. Nu är det ju sådan tur att Mattes föräldrar bor nära flygplatsen så de kunde vara i hemmets lugna vrå och vänta. Men jag och Knappen tyckte det var knepigt ändå med allt. Ännu konstigare kändes det att följa med till Mattes jobb. Hon hade fel kläder på sig, fel väska, jag brukar aldrig få följa med när hon ser ut så. Men jodå, idag fick jag för egentligen jobbade hon ju inte, alltså hon skulle inte ta emot sjuklingar. Bara sitta och skriva och snacka med folk.

Det var trevligt att följa med men jag måste ändå säga att mitt dagis är ett mycket trevligare ställe att vara på än Mattes jobb. Alla där var väldigt snälla mot mig och hälsade så glatt på mig (jag var omtumlad av alla nya ansikten och var nog lite reserverad). Jag fick till och med följa med in till Mattes chef där jag låg och somnade på golvet medan de pratade. Men det bästa var nog ändå att Matte köpte kycklinghjärtan till halva priset på Willys

Långt om länge kom Mattes föräldrar iväg på sin resa.  Jag tror inte planet lyfte förrän åtta men vid halv sex avlevererades de på flygplatsen. Jag och Matte gick en promenad i närheten av skjutbanan. Jag tycker det låter så illa men Matte bryr sig ju inte så vad ska jag säga. Jag fick hämta några dummiesar också men vi har inte varit så duktiga med att träna i veckan som har gått. Men vi är ganska glada trots det.

Ikväll blev det gemensam promenad för mig och Knappen tillsammans med Matte. Eller egentligen hade jag redan fått min kvällspromenad vid skjutbanan men jag fick en till och det är ju aldrig fel. Sedan blev jag badad. Inte fullt så kul men det behövdes väl kan jag tänka. Faktum är att jag glämde bort att jag var blöt och lite purken för Matte började steka kycklinghjärtan och biffar och köttbullar. Knappen och jag fick dela på en liten biff och det satt fint. Nu är jag faktiskt färdig för sängen för man blir trött av dagar när ingenting är som vanligt. Matte sitter väl uppe en bra stund till kan jag tro.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken otur för resenärerna, en hel dags väntan och till spillo. Tur i oturen att ni bor så nära Malmö Airport.



Den där pangarplatsen vill jag oxå komma och testa någon dag.



När jag var liten så fick jag följa med på min MORs jobb ibland, det tyckte jag var jättekul, undrar varför jag inte får det längre?

2008-09-10 @ 22:19:36
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Ja det var otur för Mattes föräldrar men de ringde mitt i natten och meddelade att allt hade gått bra.



Pangarplatsen får du gärna följa med till. Där är fin skog att springa i, vi kan leka där. Då kan de panga hur mycket de vill, det bryr jag mig inte om.



Jag tycker du borde få följa med till din MORs jobb för då skulle hon nog jobba bättre. När hon har kniviga problem kan din närvaro verka lugnade på henne så att hon inte blir frustrerad.

2008-09-10 @ 23:45:18
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0