Pannlampan igång

Igår satte Matte pannlampan på laddning. Hon muttrade och hoppades på att den inte skulle behövas. Men jo, ibland är det tur att Matte är en sån planeringsidiot för det var kolsvart när vi skulle gå ut klockan sex. Inte hjälpte det att Matte drog på det och vi gick ut först tio över sex. Det var lika mörkt och det regnade lite också. Jag fick ha mitt blinkhalsband och Matte sin pannlampa. En rådjursfamilj stod precis utanför grinden men de förflyttade sig snabbt. En annan familj med någon slags djur passerade över vägen en stund senare. Full aktivitet alltså.

När Matte kom från jobbet tränade vi lite och sedan fick vi skynda oss ut på vår runda. Vi gick en timme och kom hem precis när det blev mörkt. Blä för mörkret! Fast dagen har varit trevlig. Jag har övervakat Dagismattes planering och Vildhusse har hållit på med ogräsrensning. Jag "dricker damm" och strosar runt och gnager lite ben. Inte alls illa.

Imorgon kväll är det avslutning på jaktkursen. Då blir det bråttom iväg för vi börjar redan klockan sex. Hoppas Matte kan smita lite tidigare från jobbet.

Kommentarer
Postat av: Flocken på Onsala...

Usch ja...inte kul tid nu på mornarna eller för den delen inte på kvällarna heller, när det blir sent! Men, vilka underbara dagar det kan vara....det gillar vi däremot!



Hoppas ni får en kul avslutning på kursen -det brukar vara kul på avslutning, men tråkigt att sluta på en kurs! Att gå kurser är jättekul tycker vi.



Lycka till!



Flocken

2008-09-23 @ 22:31:02
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Wallander

Mörkret finns här i stan oxå men här behövs inga pannlampor som hos er och inte har vi några djufamiljer som väntar på oss utan för grinden. Där är nog den största skillnaden på att bo på landet och i storstan. Jag kan tycka att båda kan ha sina för- & nackdelar.



Visst är det trist att jaktkursen redan är slut, men vi får hoppas att även denna gång blir en lärorik gång. Sedan får vi väl fortsätta träna och bli ännu bättre på det dom lärt oss och våra mattar.



Vi ses imorrn!

2008-09-23 @ 23:43:45
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0