Livet i stan

Både igår och idag har vi varit ute i skogen. Det har vi kunna göra tack vare en god vän till Yster som har lånat oss bil. Fast han har lite konstiga bilar. När vi blev hämtade på centralen i fredags var det en skåpbil. Först trodde jag att jag skulle in i skåpet men tack och lov fick jag åka fram. Lite trångt men annars helt ok. Sedan var vi igår och hälsade på vännen och lämnade skåpbilen. Det var trevligt hos honom, han gillar hundar. Jag fick lite muffins. Mums. När vi sedan skulle traska hem blev vi erbjudna sportkärran. Där fick jag bättre plats fram men enligt Matte såg det roligt ut när jag satt upp och spanade ut. Med sportåket har vi sedan varit i skogen två gånger. Igår på känt ställe, idag på ett helt nytt. Det var toppenlajbans att utforska nya vyer. Jag sprang som bara den i skogen. Det var fint väder också, en riktigt härlig höstdag. Jag var lite badsugen vid en sjö men jag fick inte hoppa i för man får tydligen inte åka sportbil när man är blöt.


Spring spring i skogen


Jag och Yster i skogen


Jag har flatteryck efter att Yster har kört igång mig.


Jag i storskogen.

Nu är det kväll. Medicinpinnen har varit här här men ska snart åka hem.Yster är på någon slags handling/ärende. Hon fnattar runt både här och där, det är inte lätt att hålla reda på henne. Jag ska vila mig och så blir det väl en liten nattrunda innan läggdags.

Det har varit sköna dagar igår idag. Mycket slappande, Matte har varit lite trött. Jag tycker det är skönt när vi tar det lugnt. Fast igår var det lite rörigt här för Matte och Yster monterade möbler och det gillar jag inte. Men nu är ordningen återställd och jag är nöjd igen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du har det nästan lika bra i Hufvudstaden som du har det hemma, du är en lyckligt lottad tjej.



Jag har oxå åkt bil på lite annorlundavis idag, jag fick sitta/ligga i baksätet i Bell & Spots bil. På ditvägen var det lite läskigt men hem gick bra.



Så fin bilden är på dig i storskogen, ser nästan lite overklig ut!



Hoppas att ni får en lugn hemresa även på hemvägen imorgon.

2008-09-29 @ 00:22:38
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0