Pang pang på klubben

Ikväll är det torsdag och då brukar vi åka till Lomma. Fast det är ett tag sedan nu för först löpte jag och sedan var vi i Stockholm. Så ikväll var det dags! 

Halv sju anlände vi och då fick Matte besked om att det skulle bli platsliggning med skott. Jodå, vi skulle vara med tyckte hon. Vi var fem stycken doggar och det var Bent som höll i pistolen. De andra mattarna och hussarna gick iväg för de har kommit lite längre i sin utbildning men Matte stannade kvar hos mig. Det var bra för annars hade jag nog tyckt det var för läskigt att ligga kvar. Jag fick massor med godis varje gång Bent sköt så jag tyckte inte det var så illa ändå trots att jag ogillar höga ljud.

Resten av träningen gick också bra. Fast rutan vägrar jag springa in i om där inte är en pinne med godis på. Vad ska det då tjäna till? Nä....där får Matte allt gnugga geniknölarna lite mer om hon ska få mig att tycka det känns meningsfullt.

Fjärrdirigering går bra fast när jag blir ivrig (vilket jag ofta blir) så råkar jag lyfta på rumpan när jag sätter mig och det ska man ju inte.

Min repboll är en av mina käraste ägodelar och den är med på varje träning. Här sitter jag med den.


Lite rolig ser jag ju ut men det bjuder jag på...

Kolla förresten in hur många rådjur som gick och betade innan idag i hagen som man har utsikt över från vår tomt!!!!!


Mums!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Så bra med skotträning och att den gick så bra.



När det gäller rutan och lyft på rumpan din så kan nog MOR min ge din matte lite tips när vi ses på lördag (hon har lite erfarenhet av detta på nära håll).



Tänk att vi äntligen får ses på lördag och sedan redan torsdagen OCH fredag där på. Skall bli jätteroligt att få spåra igen för skojs skull... undras om jag glömt hur man gör!?



Så många rådjur... hoppas vi kan spana tillsammans på dom nästa vecka :-)

2009-04-02 @ 22:28:43
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0