Skogsliv

Idag har jag verkligen blivit välrastad. Först gick jag ju som vanligt med Matte i morse. Sedan var jag ute på långtur med Medicinpinnen, Dagismatte och Knappen. Och ikväll kom Zico-Bus och Heléne på besök och vi var ute och gick i skogen i två och en halv timme. Både Zico och jag var faktiskt trötta när vi var tillbaka efter rundan. Zico hittade massor med dypölar att bada i. Jag var inte så fascinerad men han såg ut att njuta väldigt.

Det tog lite tid innan Zico kom på att jag inte löpte längre men sen hade vi riktigt kul. Jag fick igång en härlig jakt nere vid Fjällfotasjön och vi fajtades lite om några pinnar också. Jag tror att träffas vi bara lite mer så kan Zico slappna av och fokusera mer på att vi ska ha roligt och mindre på att jag är tjej.

Matte hade ingen kamera med sig när Zico var här men Medicinpinnen har varit duktig och fotat igår och idag när vi hade trädgårdsarbete och idag när jag bar hem en stor stock. Så här kommer lite bilder... 


Matte och jag i planteringstagen...


Trötter


Ny energi igen


På promenad. Dagismatte, jag och Knappen


Här har jag hittat en fin stock att bära hem

I eftermiddags var jag och Medicinpinnen en stund på Solgläntan också (Mattes och mitt ställe). Medicinpinnen var snäll jobbade lite i trädgården men jag tyckte det kändes konstigt där utan Matte så jag var glad när vi gick tillbaka till Dagis.

Efter Zicos och mina härjningar i skogen är jag riktigt riktigt rött och det ska bli så skönt att krypa till kojs. Egentligen skulle vi lagt oss tidigare men så kom Medicinpinnen hit en stund och det snackades såklart en hel del. Jag låg i bian i v-rummet och tittade lite på brasan och vilade mig. Men nu är det sängen som gäller.

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Tack för en härlig promenad i den fina Lakrits-skogen. Det gör vi gärna om .... fast matte hälsar att hon tycker det räcker med två timmar!!! Mitt förslag är då att vi går lite snabbare :D

Tass&Kram

Zico-Bus med matte

2009-04-07 @ 08:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0