Vilodag

Vilken tur att jag har ett Dagis som även är världens bästa rekreationshem. Jag har sovit inne, sovit ute, gnagt märgben, gått på tur med Dagismatte, Vildhusse och Knappen, badat lite, sovit igen. Först på senare eftermiddag piggnade jag till en smula och när Matte kom tog vi en tur innan det bar av hemåt för trädgårdsarbete. Då vilade jag återigen mest, rullade mig i gräset och snaskade i mig lite gödselklumpar som fanns i jorden Matte hällde ut från säckar. Så skällde jag på Vildhusse som jag trodde var en inkräktare. Han hade nämligen smugit ut i vår verkstad i stallet utan att säga något och plötsligt hörde jag ljud därifrån. Klart jag skällde och reste ragg. Men när jag fick springa ut och konstatera att vem det faktiskt var blev det glada svansviftningar istället. Han håller på att konstruera ett myggnätsfönster till vårt sovrum så att vi ska kunna ha öppet och frisk luft även när myggen börjar komma.

Matte har anlagt en rabatt ikväll och det var väl dagens största prestation. Jobbet är ingen höjdare just nu säger Matte men det blir snart bättre. Denna veckan ska hon nämligen vara på ett ställe på sjukhuset där ingen vet var hon ska vara eller vad hon ska göra och det är det absolut värsta Matte vet. Hon vill hellre ha mycket att göra än att inte veta och inte vara till någon nytta. För all del tycker jag det låter skönt att inte ha så mycket att göra men det är klart, då börjar Matte tänka på allt hon har hemma i trädgården som hon vill fixa och då blir hon suuuur över att hon sitter på jobbet och inte gör någon större nytta. Men sån't é livet ibland. Till helgen behöver hon nog inte känna sig onyttig för då ska hon slita på akuten ensam hela helgen. Fast fredagen är ledig och då ska vi vara hemma och ute.

Imorgon ska vi till Elliot och hans matte Ann en sväng på kvällen. Det gäller att jag laddar batterierna ordentligt tills dess så det får nog bli mycket vila imorgon också. Det tar verkligen på krafterna att åka på läger. Matte har redan planerat in semester veckan efter nästa års läger. Det ligger bra till i tiden minsann för då fyller Matte år också och då har hon ju bestämt att hon ska vara ledig.

Tjingeling och sov så gott i vårnatten!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Låter som om din dag idag var välbehövlig. Så skönt att ta igen sig genom att ta dagen som den kommer lixom.



Hälsa brorsan min och hans matte imorgon... hoppas att han inte är så framfusig som jag var igår!

2009-04-28 @ 00:02:00
URL: http://wallander.blogg,se
Postat av: Elliot

Kommer man o hälsar på mej ja då går det inte att vara trött o sömnig =)



Å du Wallander,jag kan inte säkert lova de....asså att inte vara framfusig haha!!

/E

2009-04-28 @ 14:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0