Lakrits simskola

Det är ju så att min bästa kompis Elliot haft lite svårt med att komma på hur roligt det är att simma. Visst har han simmat men inte så gärna. Därför har vi satt igång Lakrits simskola vid Yddingen! Det rär ju toppen, jag får träffa Elliot och simma samtidigt! Och det går finfint för Elliot. Han simmar inte riktigt lika långt ut som jag än men han är jätteduktig. Jag hävdar bestämt att han bara fått för lite träning. Och så behöver han bli säker på att man inte måste spana så förbaskat efter grejen man ska hämta för då sticker näsan upp och det blir plaskigt. Nä, man hinner allt ifatt sakerna ändå fastän man inte glor efter dem!

Det var välbefolkat vid Yddingen ikväll. Tonåringar med moppar, promenerande tvåbeningar, några som badade och en och annan hund. Men vi hittade en helt ostörd strandremsa och roade oss där. Där är verkligen fint vid Yddingen. Synd bara att där ligger så mycket skräp däromkring. Matte ska försöka ringa någon på kommunen imorgon om hon hinner för att be dem städa där. Fattar inte varför folk inte kan ta med soporna hem. För nog för att vi fyrbeningar blir beskyllda för en hel del här i världen men slänga sopor gör vi då inte.

Efter badet satt det finfint med mat hos Vildhusse och Dagismatte. Jag blev bjuden på varmrökt lax och lite annat smått och gott. Mums. Och så fick jag en burk korv av Elliot men den är orörd än så länge.

Tack för en rolig träff Elliot! Och simma INTE lugnt utan ge järnet!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du är en verklig kompis som ställer upp och hjälper dina kompisar med allt vad det gäller :-)



Kul att brorsan min nu oxå börjar bli en riktig bad(d)are på att simma. Jag såg lite hans av framsteg redan i söndags :-)



Ses imorrn!



2009-08-20 @ 23:44:11
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Haha!Lakrits simskola!Det var ju kuligt för det är just va de e =0) Det går lixom bättre när du är med.Moraliskt stöd tror jag att det kallas.

Men när det gäller att inte"glo"efter det som ska hämtas så är jag inte riktigt säker på det....de kan ju försvinna...t.ex under ytan som den gröna frisbeen gjorde :)



2009-08-21 @ 09:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0