Bättre o bättre dag för dag

Ja så är det med mitt lilla öga. Idag var vi på Djursjukhuset för återbesök. Där fanns tant veterinär Kristina från Bruksgården som bytt jobb. Kul att se ett bekant ansikte där!

Nu behöver vi bara droppa morgon och kväll och en sort och så när vi kommer ihåg det med mjukgörande droppar. Lite irritation kvar i ögat men helt klart på bättringen.

En annan sak som nu blir bättre för varje dag är dagsljuset för sedan igår blir det ljusare tider. SKÖNT! För så här mörkt och trist vill vi inte ha det.

Vi har det bra, jag, Matte och Yster. En hel del vila och så lite aktiviterer också med snöpromenader mm. Blir ingen spårträning till helgen har Matte bestämt med tanke på ögat och att jag går med näsan i backen och om det är snö blir det mycket kallt för ögat då. Jaja, dessutom är nog inte vägarna till Revinge farbara så länge det är så mycket snö. Och Matte tycker det är lite väl högt med snö för att plumsa ut spår så det får vänta till senare.


Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Hej,

Idag har matte flyttat in klapparna under granen och jag har full koll på "strumpan". Trodde ett tag att jag skulle få öppna, eftersom dom flyttades, men NEJ! Inte förrän imorgon sa matte!

***GOD JUL *****

Tassar och Kramar

Zico och Helene

2009-12-23 @ 12:05:52
Postat av: Elliot

Toppen!Att du ser bra ut!....jaja de gör du ju alltid men snart ser du RIKTIGT BRA UUUUTTTT!!!!!!!

pussingar o God Jul

från E med matte

2009-12-24 @ 13:32:56
Postat av: Wallander

Härligt besked, skönt att ögat återhämtat sig så snabbt ändå... tänk vad vissa droppar kan göra underverk och andra ge somliga 2-beningar huvudvärk.



2009-12-25 @ 15:46:41
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0