En tapper liten skara

Ja vi var allt en tapper liten skara som träffades för träning ikväll på klubben. Men vi höll igång för fullt ja jag tror betämt vi höll oss extra nära varandra för att hålla värmen.

Träningen gick väl rätt bra och så blev det lek och bus med Elliot sen. Och kankse bäst av allt: vi fick spännande paket av Zico med Matte! Ojojoj....många dagar till julafton ännu!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag vet inte varför inte vi åker till Lomma längre... jag tycker MOR beter sig konstigt. Arbetar & arbetar och sedan däremellan ligger hon bara på soffan och ser allmänt uppgiven ut.



Jag hoppas att vi kan ta nya tag 2010.



Snart anländer det fler paketer som du kan gå och snusa & tråna efter tills dagen "J" infinner sig. Har vi tur så kanske vi får ta oss en sväng om oxå när vi kommer till helgen. Jag börjar bli ganska rastlös nu vill jag be att få tala om.



Kramelikram

2009-12-15 @ 11:13:22
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Nä, det är lite sällan mellan gångerna vi ses tycker jag! Dumt när det är vinter för det blir ju så lite tid man kan härja runt och busa när det bara är ljust några ynka timmar. Men kom på lördag för tusan så tar vi en rejäl repa!

2009-12-15 @ 19:07:41
Postat av: Helene & Zicobus

Snacka om många spännande paket :) Vi har tjuvtittat ner i strumpan .... åhhhh, så långt det är till julafton!

Till helgen är vi på turné --- Ronneby! Men skulle det finnas intresse, så har vi funderat på ett litet spår måndag-onsdag - yes..semester!

Vi hörs!

H&Z

PS. Vet att söstrar dina är på ingående, men visst är de duktiga spårläggare :D Vi kan ju fika lite :D

2009-12-15 @ 21:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0