Skönt

Allt börjar bli som vanligt igen. Så skönt det är. Fast det är ju inte riktigt som vanligt för det är en halvmeter snö minst ute. Lite plumsigt att gå i skogen men KUL!

Yster och jag har en massa roligt för oss, hon är bra på bus hon! Jag och Matte har det också himla skönt, det är så härligt att vakna bredvid henne, ligga på rygg och slappa, mysa med nosen i hennes armhåla och annat mys och gos. Sen ut och busa i snön! Matte har skottat upp så jag kan sitta på mina favoritplatser trots snön. Matte är hemma hos mig imorgon och onsdag också, sen jobbar hon lite, fast ganska bra tider, hon åker nio och kommer hem fyra från sin jour så det blir julafton ändå. Oj vad många klappar det ligger under spinnrocken till mig!

Matte har förvarnat om att imorgon ska vi på återbesök till Djursjukhuset men jag ska inte bli lämnad, Matte ska vara med mig hela tiden. Matte tycker ögat ser bra ut. Vi har droppat enligt instruktionerna och vi hoppas det blir godkänt imorgon! Jag lovar att rapportera.


Kommentarer
Postat av: Zico

Härligt att ögat ser bra ut!

Nu får du ha en härlig jul och sen måste vi ses!

Kramar

Zico

PS. Matte hälsar förståss!

2009-12-21 @ 22:14:16
Postat av: Elliot

Allt låter härligt tycker jag!Toppen,toppen att ögat börjar bli bra igen,kanske hjälpte mina pussingar till att fixa läkningen =)

Ses snart hoppas jag...



hälsa matte o Yster

puss o kram

E

2009-12-22 @ 16:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0