Tack för alla fina klappar!

Ja, det blev ju en sen presentöppning igår så först ikväll har Matte och jag begrundat våra skatter riktigt ordentligt. Kolla in vårt presenbort:



Lite zoom:



Grytorna och köksredskapen på golvet är från Mattes föräldrar. Det beror inte på att de tycker Matte lagar för lite mat utan för att hennes gamla grytor var kassa i bottnen, rent runda så det blev långsamt käk av dem.

Jag och Matte fick massor av andra fina, kuliga och nyttiga saker. Ta tex fårskinnet till höger i bilden från Zico. Även om det var till Matte så kommer det ju att hamna under mig en hel del! Tänk så har vi båda nytta av det. GPSen från Yster kommer ju också mig till gagn när jag slipper åka fel. Jag fick flera nya roliga leksaker. Kolla in gula ankan på bilden från Elliot Den burrar och är rent vild när man trycker på den. Och fladdermusen från Walle och Beck går verkligen inte av för hackor. Fågeln med stora näbben är så söt. En ekorre med utdragbar svans kan vara kul att ha ute när snön smälter undan. Brandslangsfresbee som jag kan få ha dragkamp med! En Everlasting Fun Ball. Jojo, kan man reklamera om den inte vara för evigt för det tror jag knappast den gör?! En KATT fick jag också. Tack och lov av gummi. Som Zico skrev är den ju rolig men man vill minsann inte ha en riktig en! Bättre med en gummikatt då.

Söta lampan i mitten fick Matte av Ann att lysa upp vintermörkret. Sedan fick hon en supercool termos men MIN BILD PÅ av Helene L. Det var mycket fiffigt! Tyvärr blir det inget bra foto för det blänker men lita på mig att det är stiligt! Men alla som håller till med Matte ute i naturen kommer att få se den!

Andra bra grejor är dörrstopp i form av gummihund från Lindebladarna, GODIS till både mig från Elliot och Zico och hans Matte Helene och smaskigt hemmalagat godis till Matte, en klocka till Matte från Ann (bra för hon är lite virrig ibland med var hon har gjort av tiden). En bok om hur man bygger staket från Dagismatte, varvid Vildhusse kommer att bli strängt sysselsatt under lång tid om Matte får det staket hon vill :D

Matte fick en present av lilla mig som jag hade hittat särskilt för henne, nämligen ett visitkortsetui med en flatte på. Det ska hon ha på jobbet tycker jag!

Så till två supercoola grejor som förtjänar egna foton! Först en vaktskylt från flocken Lindeblad. KOLLA VAD FARLIG JAG SER UT!


Det är ju så stiligt! Den måste snart sättas upp så att alla i skogen verkligen FÖRSTÅR!

Som om det inte var nog hade Walle med flock anlitat en konstnär till att göra en superfin bild av våra korvarundor. Spana in:



Walle till vänster, jag till höger. Värnhems korvatjolla! Det är bara så cooooolt! Den måste få hedersplats hemma!

Tänk så snälla både jag och Matte måste ha varit som fått så många fina grejor. Tusen tack alla!

Matte har jobbat igår och idag. Jösses vad många sjuklingar det är på julen. Värre än andra tidpunkter på året. Hon har fått jobba över flera timmar både igår och idag. Knasigt. Ikväll är hon trött för det har nattramlats friskt. Våra gäster har tyvärr dragit vidare till Spanien. Syster Yster och Ricardo flög dit idag för att hälsa på hans släktingar och ha mini-semester. Men dom kommer tillbaka på tisdag kväll, då ska vi hämta dom. Sen stannar dom över natten och drar därefter hem till Stockholm. Sorligt att dom åkt såklart men vi hoppas dom får härliga dagar i Spanien!

Dagismatte och Vildhusse har bjudit på god julmat och som vanligt trivs jag hon dom när Matte är på jobbet. Sjukhusvistelsen snart glömd, livet är som vanligt och jag börjar få en aning päls på magen igen! Snön smälter och vi halkar runt på vår lilla grusväg i skogen. Matte muttrar över rykten om ny snö. Kan det inte bara bestämma sig? Lite mer ljus har det väl blivit i veckan så helt hoppelöst är det ju inte. På söndag är Matte ledig, får se vad vi hittar på då. Tror det är pang-pang i skogen tyvärr. Nyårshelgen är Matte helt ledig, ska bli toppenkul!

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilka kanonbraiga/roliga klappar ni fick av dess olika slag... nu kan ni verkligen förena nytta med nöje.



Hoppas matte får en behagligare dag på jobbet idag... så att hon kan komma hem i rättan tid till dig.



Vi hörs & ses!



Kramelikram



2009-12-26 @ 08:57:29
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

OJ MED SAKER!!!Vilka jättefina skyltar du fick!

Det där med kastrullerna tyckte matte var jätteroligt,hon trodde att det var en "fin pik" om att din matte ska laga mer mat själv =)

Den där mojängen som ligger lixom i en båge mitt i bilden...med nåt grönt.Den e jag nosfiken på vad det kan vara?!

Kråkan e sååå gullig - en sån har jag med(betydligt bättre än en riktig hihi).

Matte låter hälsa och tacka för den fina pläden o hon säjer oxå att ifall klocklänken är för lång så berättar och visar hon hur man gör för att korta den.

Vi ses snart

puss o kram

E (å matte)

2009-12-26 @ 14:39:16
Postat av: Renée m flock

God Fortsättning på julen...åh, så fina och fiffiga saker ni har fått. Många praktiska saker som är oumbärliga, men också så himla fina skyltar - och katten (!) vet, om inte skylten från korvmojjen var den roligaste...och ärtigaste!

Stor kram från oss,

//Renée

2009-12-27 @ 13:20:57
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Zico - Charmknutte ????

Tack själv för alla fina klappar. Krabban är nästan för bra :D

Och förlåt för utfallet idag, men lite reparerade jag väl när jag försökte försvara dej mot de STOORA "mallekillarna", som klev in på vårt revir? (Puh, tur att deras husse skrämde bort mig!)

Tack för en härlig dag på heden!

Tass&Kram

Zico med matte

2009-12-27 @ 16:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0