Annorlunda fredag

Vi gick upp ganska tidigt för att vara lediga men ändå inte alls så förfärligt tidigt som när Matte jobbar. Strax innan nio åkte vi till Dagis, jag blev lämnad hos Dagismatte och vedklyvningen tog sin början för Matte och Vildhusse. De jobbade fram till lunch, då kom det och käkade. Sedan drog jag och Matte ut på promenix och kom hem till oss lagom vid tvåsnåret. Då fick jag märgben och låg i trädgården länge och väl medan vedklyvningen fortsatte. Men så småningom tog ju märgbenet slut, då var jag lite missnöjd en stund för Dagismatte dröjde lite. Hon behövde köra några ärenden men så småningom dök hon ju upp och då blev det genast bra. Hon stekte lever åt mig och Knappen i Mattes kök och vi stod där som två tända ljus och väntade på maten. När Matte kom in och jobbet var avslutat för dagen blev det pannlampstur i skogen. Nu har vi strandat hos Dagis igen för att äta middag här så jag lånar Vildhusses dator och bloggar från.

Jag ska ordna med bild på vedklyven och vedberget imorgon tänkte jag så ni får se hur det går till! Det blir jättemånga vedpinnar, Matte säger att det kommer att räcka i flera år när det är klart.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Här har flitens lampa lyst för 2-beningarna minsann nästan hela dagen. Vad bra att du kan tillbringa så mycket tid på dagis & med dagismatte när sådant här stort måste fixas. Måste kännas bra att ha ved så att ni klarar er länge & väl.



Hoppas arbetet fortlöper som det skall imorgon... glöm inte bort att påminna 2-beningarna om att det är lördag bara, så att de slutar lite tidigare :-)



Ps. Förresten har du börjat löpa ännu?

2009-02-06 @ 22:51:30
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Nix, inget löp ännu. Så det är fritt fram att hälsa på :D



2009-02-07 @ 00:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0