Full rulle i trädgården.

Idag har vi varit hemma hela dagen men det har minsann inte varit händelselöst för det! I förmiddags kom Elliot med Matte på besök. Det blev trädgårdsbus av den tuffare sorten.


En riktig brottningsmatch


NEJ, jag ger mig INTE!



Hmm...vad ska vi hitta på nu?


Tackling från sidan. Jag underst...


Men allt är ju bara på skoj...vi avslutar med en vänskaplig nospuss.

Matte och jag fick en Alla Hjärtans Dag present av Elliot, nämligen en byggsats till en jättesöt leksaksfisk. Bild kommer när Matte har byggt ihop den. Tvåbeningarna fikade och jag och Elliot fortsatte busa inomhus tills krafterna tröt och jag fick vila lite. Elliots krafter verkade inte sina och han ville så gärna pussa min Matte många många gånger.

När Elliot & Ann hade åkt fick jag allt vila mig en stund. Det tar på krafterna att busa. Lite senare i eftermiddags kom Knappen, Dagismatte & Vildhusse på kaffebesök. Det blev nog helgens mest stillsamma påhälsning faktiskt! Sedan blev det en skön skogstur och kvällen har varit stillsam här. Tror jag får ta igen mig på Dagis imorgon efter helgens härjningar. Men först sovmorgon med Matte för hon börjar sent imorgon. Tyvärr jobbar hon ju sent också. Men mig går det ju ingen nöd på!

Nä, nu blir det ut på nattrunda i trädgården och sedan bums i säng! Om man ska sammanfatta helgen blir det ett ord nämligen TOPPENKUL! Det kompenserar med råge förra helgen som var ganska händelselös för mig. Matte hade tänkt vi skulle träna lite lydnad också idag men det smög sig för jag var helt enkelt för trött. Men det blir väl i veckan iställer. Det är tur det finns måndagar när man kan vila upp sig, i alla fall om man är fyrbening.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilka härliga busbilder på dig och brorsan min.

2009-02-16 @ 00:22:33
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Tack för att ja fick komma =D Jag brukar inte träffa så många så de va nykommet och kul.

Ursäkta för att ja e så vild....matte säjer nåt om sen i utvecklingen...mummel...mummel....Kan ja hjälpa de lr?!

/E

2009-02-16 @ 12:30:30
Postat av: Yvonne macsdotter

Nu Lakrits måste vi höra av oss matte och jag vi saknar er jättemycket !!!! I helgen va det underbart väder och matte tog X:et med sig och vi gick på stranden och njöt jag tröffade jättemycket kompisar men en matte tog upp sin lilla vän och sparkade på mig det var inte så snällt, jag tänkte att den lilla hunden får nog ADHD när hon växer upp. Matte har börjat göra tavlor " en bit av Österlen heter utställningen. Matte hittade 19 st bärnstenar!!!!!!!!!! Jag var så trött när jag kom hem så jag somnade och gick nästan inte att väcka. När matte tänt brasan njöt jag i fulla drag. Ge matte en blöt puss från Jörgen och Yvonne

2009-02-16 @ 16:22:28
Postat av: Medicinpinnen

Ja det var verkligen härliga busbilder. Vad mycket snö ni har. Här i Stockholm har vi ingen alls. Men det är kanske lika bra. Den smälter ju bort ändå här i storstan. Längtar till våren.

2009-02-16 @ 16:35:24
Postat av: Marie

Hej Vonsan!

Jag saknar er också men börjar så smått anpassa mig till kirurglivet. Trivs bra på akuten även om där alltid är fullt upp. Vill komma bort till er och hälsa på men det är svårt när jag är på akuten jämt. Vi måste ju få till en träff också. Sist vi var på gång blev jag ju så himla kass i halsen. Kraxade som en kråka i en hel vecka. Men nu är jag frisk igen. Fast vi kan ju vänta tills vintern släpper sitt grepp om Skåne. Skitkallt är det ju! Jag får elda som tusan för att hålla huset varmt!



Vi hörs. Hälsa!

Kram

Marie

2009-02-18 @ 20:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0