Myspys

Det är riktigt vinterkallt ute. Det går ju bra så länge man rör på sig men det blir ju inte att jag sitter ute långa stunder och spanar och njuter. Då gäller det att göra mysigt för sig inne istället och det är jag bra på. Framför brasan kan man alltid ligga och kura ihop sig. Eller varför inte i sängen?



En mycket god nyhet enligt min mening är att Matte tycker jag börjar komma i riktigt bra form. Det innebär att vi snart kan öka på mina matportioner lite och det ser jag verkligen fram emot. Kanske har det redan börjat för ikväll fick jag lite extra mat när vi kom hem efter en rejäl runda. Det går nog åt extra energi när det är så kallt ute så hungern rev i maggropen.

Dagismatte är fortsatt krasslig så Knappen fick följa med Matte och mig ikväll också. Vi hittade blodspår på en skogsväg och jag vädrade vildsvin men Matte tyckte inte vi skulle stanna och undersöka närmare. Kanske klokt för även om jag gillar att spåra så gillar jag definitivt inte svin.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Åh... jag vill ligga där bredvid dig och mysa. Även om jag myser lite med kompisen Guinness nu så är det inte riktigt detsamma.



Helt rätt beslut att strunta i vildsvinsspåren... dom är inte så trevliga att möta en mörk kväll. Tur att inte jag kan stöta på sådana här i staden.



Du har alltid varit i fin form för mig... men i lördags kommenterade jag att du var ännu finare nu.

2009-02-18 @ 00:02:58
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Tack för komplimangen!



Ikväll vädrade jag gris igen och jag skällde och raggen stod på ända. De luktar äckligt!



Ja här är då gott om plats i vår breda säng. Matte har sagt att du får sova över här när vi och du har en ledig lördag eller söndag. Nu har du ju besök till helgen men en annan gång!

2009-02-18 @ 20:18:35
Postat av: Wallander

Sova över hos dig/er, jo man tackar. Detta ser jag verkligen framemot!

2009-02-18 @ 23:24:44
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0