På span i vinterlandskapet

I morse hade jag världens bästa chans att se om Mården hade tassat runt i trädgården medan jag sov. Det var nämligen ungefär en decimter snö ute. Men trädgården låg helt orörd. Inte ett enda spår fanns där. Vid det här laget känner jag mig ganska säker på att Mården har flyttat till lugnare trakter. Inte ens en pippi var där spår efter så ryktet har tydligen spridit sig att jag har flyttat in.

Imorgon ska vi ta lite vinterfoton, det är så vackert i skogen nu. Jag har varit ute och rullat mig en massa och lekt i snön när Matte var på jobbet. Imorgon är hon ledig. Härligt, härligt. Sista dagen på länge hon är ledig mitt i veckan. Det gäller att njuta. Matte har lite ont i ryggen sedan helgens arbete och hon säger att den bästa medicinen är att gå mycket. Det låter som att jag kan se fram emot en långpromenad imorgon!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Den snö som fanns här imorse var som bortblåst redan i eftermiddags. Tur att det var Fart & Fläkt som gällde ikväll så att jag fick uppleva lite riktigt vinterlandskap. Hoppas det ligger kvar hos er så att jag kan få busa runt med dig i den eventuellt lite på söndag.



Hoppas vi ses imorgon!

2009-02-12 @ 00:01:05
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0