Sökträning i Furet

Idag var det sökträning och eftersom det var ännu mer snö än förra helgen fick vi vara i Furet även denna vecka. Jag fick vara första hund ut idag och jag blev riktigt paff över det. Hade förväntat mig att ligga i bilen och ladda upp mig så kom Matte på en gång och hämtade mig. Så jag var inte lika upptaggad som förra gången men naturligtvis tyckte jag det var lika kul för det. Hade bara inte samma tokfart för jag hade liksom inte härjat upp mig så mycket. Men Matte var väldigt nöjd ändå och då är jag ju också nöjd. Himla blött var det har ju varit töväder hela dagen. Därför blev det inget fotat, annars tänkte Matte varit igång lite med kameran men det var rent för blött. Kanske bättre lycka nästa gång med vädret. 

Efter träningen fick jag och Zico-bus springa på golfbanan och ha lajbans ihop. Idag hade Zico ingen boll att hålla reda på och då var mycket mer pigg på bus och spring. Härligt var det att få sträcka på benene efter att ha väntat länge i bilen.

Avslutar med några fler bilder från igår. 

 
Matte lånade lite av Wallanders fäll. Walle till vänster och jag till höger.


Här kommer jag med äckliga kaninen.


Matte sprattlade och var kulig. Då glömde jag bort att släppa kaninen för jag var ju tvungen att kolla var som hände. Fast jag lade den till vänster om henne och det kan hon vara glad för annars hade hon ju fått den i trynet.

Nu är helgen tyvärr till ända och det enda som återstår är att sova inför en ny arbetsvecka för Matte. Men det kommer fler helger tack och lov.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ombyte förnöjer sägs det... det är väl bra att inte alltid ha samma startföljd.



Tycker det börjar bli lite väl mycket bus med Zico nu :-(



Förr i tiden så sprattlade våra mattar oftare så här, kul att få uppleva det igen... Det såg himla roligt ut, du kom lixom av dig lite.



Fler helger, ja det får vi verkligen hoppas!



2009-02-23 @ 19:37:56
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Inte vara sotis nu! Du vet att det är du och jag Walle. Men jag måste ju få leka när tillfälle erbjuds. Du får leka med andra tjejer. Vi pussades inte alls, vi bara sprang och brottades lite. Och förresten är Zico och Curry ihop så det så.

2009-02-23 @ 22:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0