Det såg mörkt ut...

...när vi skulle upp i morse. Det var nämligen alldeles kolsvart i huset. Mattes "nattlampa" i v-rummet var släckt. Utomhusbelysningen var släckt. Matte fick snabbt fårskinnstofflorna på och konstaterade att det var helt strömlöst i huset. Medan Matte fick fjutt på fotogenlampor och lite stearinljus muttrade hon över Eon som minsann är bra på att skicka räkningar men har strömavbrott titt som tätt.

Det blev alltså en morgon i fotoskenlampans sken. Jag åt min välling och Matte fick lite frukost i sig. Faktum är att morgonrutinerna gick bra trots strömavbrott. När vi kom tillbaka från promenaden och nästan precis skulle iväg till Dagis så kom såklart strömmen tillbaka. Hos Dagis var det mysigt. Vildhusse hade varit uppe och tänt brasa för att hålla varmt och skönt i huset och Dagismatte drack te. Sedan väntade skön vila för mig medan Matte pallrade sig till jobbet. Ibland är jag väldigt glad att jag inte är tvåbening. Allt som oftast faktiskt. Hundlivet är inte så illa. Inte alls.

Kommentarer
Postat av: Helene & Wallander

Som om det inte är tillräckligt mörkt i eran skog ändå och jag tror minsann att din matte hade behövt lite ljusare start på dagen idag.



Tur att att strömmen kom snabbt tillbaka och att det var varmt & mysigt på dagiset.



Hoppas det blir lika roligt på sökträningen för er imorgon, hälsa till dom vi känner!

2009-01-16 @ 22:35:30
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0