Oförändrat läge

I morse var jag ganska nöjd när jag vaknade. Men sen märkte jag att jag var trött fortfarande. Inte minst när vi gick en liten morgontur och jag blev helt slut av det lilla. Var har min fina kondis tagit vägen? Puts väck alltså!

Det har mest blivit vila i skuggan och inomhus under dagen. Matte har trugat i mig en massa dricka, både välling, buljong och vatten så det går knappast någon nöd på mig. Och piller i massor! Jag inser ju att om Matte kommer med en klump leverpastej så finns det en pilla i den men strunt samma, leverpastej är gott och pillerna håller väl Matte koll på. Bättre har jag väl knappast blivit idag men inte sämre heller och nu har Matte ordnat med antibiotika som ska ta även infektioner som fästingdjäklarna kan bära på. Dessutom har jag fått febersänkande så att jag ska slippa vara så hiskeligt varm.

Jag hoppas allt jag blir frisk snart. Men jag får god omvårdnad. Imorgon måste Matte jobba men då är jag under Dagismattes nogsamma uppsikt och jag är säker på att hon bjuder mig på godsaker och tar väl hand om mig och Vildhusse gör säkert allt han kan också. Han ska hämta sand så att min håla under cypressen blir skön att ligga i och så att jag inte blir så smutsig om jag lägger mig där när jag är blöt.

Nu har Matte bäddat rena sängkläder och vädrat sovrummet så att det ska vara svalt så nu tror jag allt jag ska dra mig tillbaka till sänghalmen. Hoppas vi får sova gott inatt för det behöver vi allt.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Du är i mer än goda händer du tjejen... kanon att du nu skall få antibiotika så att du kan bli pigg & kry igen.



Det blir nog en bra natt när ni skall nanna i rena lakan & svalt rum!



Hörs imorrn igen.



Nospussar

2009-07-12 @ 23:04:16
Postat av: Syrran Vicka m flock

Usch och fy...nu är det synd om dig - att inte kunna köra sina race i skogen som vanligt, det är nästan värre än...ja, du vet! Vi tänker så mycket på dig nu och hoppas snart att du är återställd igen så att du kan följa arbetet i trädgården, takomläggning och alla passa på alla nattinkräktare också!

Nospussar och tasskramar i massor!

Flocken på Onsala

2009-07-13 @ 10:49:22
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Elliot

Hoppas....hoppas...att du blir frisk jättesnart igen.....

pussingar från E

2009-07-13 @ 12:30:33
Postat av: Zico-B m matte

Hej,

Vi tassar bara in för att skicka en "KRYA-PÅ-DEJ"-hälsning till "Lakkan". Hoppas du mår bättre idag!

Tass&Kram

/H&Z

PS. Vi har inhandlat de beställda leksakerna på Satchmos - de ligger i bilen, så att vi inte glömmer dom nästa gång vi ses.

2009-07-13 @ 14:36:53
Postat av: Tessie och Matte

HejLakkan!

Har tänkt på dig i dag och undrar hur det är med dig? Hoppas att du har piggat på dig.



Krya på dig.

Tessie med flock

2009-07-13 @ 22:05:57
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0