Oreda på tomten

Idag har takbytet satt igång med nedrivning av halva vårt gamla tak. Det ser ganska stökigt ut på tomten (milt uttryckt). Matte hade satt skydd för sina rabattväxter och flyttat undan diverse saker och tur var nog det annars hade det blivit mos av dem. Tyvärr kommer det nog att vara stökigt i vår trädgård i ett par veckors tid nu men desto roligare sen när taket är klart och skräpet undanröjt!

En sak som oroar mig mer är att det idag var en katt på tomten när vi kom hem. Självklart jagade jag iväg den men jag tycker det är bekymmersamt att den ens vågar sig hit. Okej att här är lite kaniner som håller till så kan jag rasta dem lite. Men katter vill jag inte dela min trädgård med. Absolut inte. Jag får börja patrullera. Man kan minsann inte slappna av och slå sig till ro, det gäller att bevaka sina revir.

Helgen är ett faktum och Matte ledig. Hurra! Värmen håller i sig och vi ska lägga oss tidigt för att gå upp i tid och kunna vara igång lite innan värmen slår till och gör en alldeles flåsig.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att takomläggningen nu tagit sin början om än att det blir lite stökigt för er ett tag... men sedan kommer det att bli så fint så fint.



Katten är jag övertygad om att du kommer att jaga iväg ganska så snart. Behöver du hjälp så ställer jag upp!



Vi får väl se vad vi kan hitta på för kuligt imorgon :-)



Nu skall vi pröva att lägga oss... jag har badat i stadsteaterfontänen nästan precis för att få lite svalka, attans vad varmt det är, puh.



Varma kramizar

2009-07-04 @ 00:27:32
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Du ska inte vara så snål med ditt utrymme Lakrits!

Katter e gulliga o de gör väl inget ifall den traskar över där ibland.....

2009-07-04 @ 14:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0