Rödpäls

Idag skulle jag vara trevlig och kom glad i hågen svansande under brädorna som Matte och Vildhusse höll på att måla innan Matte åkte till jobbet idag. Och vad blev resultatet? Jo, så här...



Tack och lov var färgen lätt att tvätta bort innan den hade torkat in så nu ser jag ut som vanligt igen. Men så kan det gå när man ska hjälpa till med målningen. Jag tror jag håller mig undan i fortsättning faktiskt.

Det händer inte mycket roligt just nu men jag inväntar helgen, då blir det nog lite skojigare. På fredag kväll ska vi till Walle & Co om inget oväntat hindrar och på söndag ska jag nog få träffa Elliot. På lördag jobbar Matte men efter det är hon ledig och det ska bli lajbans!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Förvisso klär en skönhet i allt ... men du är finare utan rödfärg :-)



Det händer inget på denna front heller... har skittråkigt. Men kanske blir det träning på torsdag och sedan träff med dig på fredag... ja det ser allt lite ljusare ut i slutet på veckan.



Pusspuss

2009-07-22 @ 00:17:39
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Händelselöst?JAAAA man måste ju undra ifall det är ransonering lr nåt =( För här e de rena sparlågan vilket betyder att jag måste ta ut överskottet på några ordentliga race i trädgården....brukar springa där varv,på varv,på varv....e de konstigt att man e konstig ?!

Kjamis

Uttråkad(E)

2009-07-22 @ 11:47:11
Postat av: Yster

Men lilla rödsoppan då! Har du gått och blivit punk-hund. Jag tycker det är fint. Hihi! Välkomna till stan snart. Jag väntar på Er.



Gullkrafs från Yster

2009-07-22 @ 12:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0