Snart tak över huvudet

Ja det artar sig ju verkligen med takläggningen. Nu är det paus men på tisdag ska pannorna sättas fast på taket. Just nu ligger de upplagda men i "paket". Så här ser det ut...


Vi har fått en till takkupa också! Så fint det blir.


Lite roligt ser det ut med paketen på taket!


Stallet blir också fint!


Och så här bra bilder blir det med Mattes nya mobil med riktigt grym kamera! Himla bra för hon glömmer ju kameran hela tiden men nu kan hon ta fina bilder med mobilen!

Lugn lördag idag, en del målning har Matte ägnat sig åt. Våra gamla takpannor har blivit hämtade av en som ville ta över dem så vi slapp betala för att få dem ivägkörda. Matte har varit lite seg fast jag tycker hon bättrade sig under dagen. Och nu är hon såklart pigg när en annan är mogen att sova.


Kommentarer
Postat av: zico

2009-07-18 @ 22:53:13
Postat av: zico

Det ser väldigt fint ut. Tänk att det bara kan bli en takkupa så där helt plötsligt .... ? Lite planerat var det väl ändå!

Jättefina bilder - nästan bättre än med kameran ....

Ses!

Z

2009-07-18 @ 22:57:28
Postat av: Wallander

Det kommer att bli kanon... med det nya taket och fönsterkupan kommer att göra det ljust och fint då erat nya sovrum så småningom kommer att ta form.



Jättefina bilder... ja nu kan matte din inte skylla på glömd kamera mera och mobilen ja den bär hon ju med sig vart hon än går :-)



Skönt med en lugnare lördag oxå ibland!

2009-07-18 @ 23:06:56
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Oj vad fint!Då kan ju du sitta och titta ut genom holken...jag menar takkupan =)

Hoppas att dom lagt de där takpanne-paketen ordentligt....så dom inte trillar ner....för då kan man få ont i huvudet :(

När du är "busfärdig" sååå: Just call me.....and I´ll be there...

kjamis

/E

2009-07-19 @ 11:19:02
Postat av: Medicinpinnen

Ja det blir verkligen fint så det förslår. Smart att passa på att göra en till kupa när ni ändå är igång med taket. Men trappan som finns nu är väl inte din favorit så spanandet därifrån får väl vänta lite kanske. Roligt att taket snart är klart. Och snart är det semester för matte!

2009-07-19 @ 15:49:24
Postat av: Lakrits

Ja, det får ju vänta med spanandet för den där trappan får man ju vara stunthund för att springa i och det är inte jag :/



Elliot, jag ska visa dig ettt ställe vid stallet där det nästan har blivit en krater när de har slängt ner saker från taket. Tur man inte va där då. Snacka om ont i skallen. Vildhusse höll faktiskt på att få ont i skallen när han hjälpte till för det landade en 25 kg klump precis bredvid honom. Han blev allt lite siggig.

2009-07-19 @ 22:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0