Krasch bom bang

Sökträning i Lommaskogen var det på schemat ikväll. Matte kom faktiskt i god tid från jobbet och vi hann in om Satchmos för att shoppa en nya leksak till min träning. Sedan i rask fart till klubben för att hämta Mattes nya klubbväst. Allt gick fint ända tills vi skulle köra, då såg inte Matte att det hade parkerat en bit bakom henne och krasch sa det när hon backade. Turligt nog så blev inte den andra bilen alls skadad och vår fick en liten buckla baktill som inte syns mycket och som säkert går att fixa vid nästa service utan alltför stort hål i plånboken. Och annars får det vara så för så mycket som Matte kör lär det inte vara den lilla bucklan som avgör bilens livslängd. Men jösses vad vi alla blev skrämda, inte minst den stackaren vars bil råkade stå i vägen för Mattes framfart. Matte har meddelat att hon inom det snaraste ska tvätta bilen så att hon ser genom rutorna för att undvika fler missöden.

Sökträningen blev också full av oväsen för det åskade som bara den när jag var ute och letade figgar. Men inte lät jag mig hindras av lite oljud. Jag hittade mina figgar och hade god fart men det var så förfärligt varmt att jag orkade inte så länge. Efteråt satt det fint med en skål vatten!

Idag var Ann & Elliot också med och testade på sök! KUUUL att min busbästis kanske vill börja hänga med på träningar framöver! Han får låna alla mina prylar men söktäcket får visst spännas in lite om magen när han ska ha det...

Efter träningen hängde vi med hem till Elliot och där fick vi busa av oss i trädgården. Nu är jag trötter och ska tassa i säng och dra Matte med mig för hon gäspar också!

Kommentarer
Postat av: Enzo

Kikar in och kollar att ni har det bra. Och det har ni ju! Kul att brorsan och testat på sök, det är ju himla kul att leta människor :-). Kram till matte från matte och nospuss på dig Lakkan från mig.

2009-06-30 @ 23:22:56
Postat av: Elliot

Ja de var kul...asså inte att Lakrits matte nästan gjorde så att min buskompis nästan fick sån där wip-nånting i nacken utan att leta upp flera stycken lustiga typer som dessutom tyckte att man var sååååå duktig =)

äääälskar beröm.....

pussingar från Elli-letar-totten

2009-07-01 @ 11:16:54
Postat av: Elliot

Ojdå jag glömde säja tack för att jag får låna ditt skatte-märke....lr fel kanske?Det började på S i varje fall=)

Å det behövde bara spännas in lite...lr kanske lite till hihi!!!

2009-07-01 @ 11:19:10
Postat av: Wallander

Ooops aldrig bra med crash bom bang... vilken tur att ingen kom till skada mer än Lovis lite granne.



Vad kul brorsan E att du fick vara med igår och leta lustiga skogstyper i skogen... jag kan se framför mig hur hela du blev lycklig när du hittade dom och när dom sa att du var en duktig kille :-) Tur att du ätit upp dig lite för annars kanske täcket inte hade gått att spänna in lite till!

2009-07-01 @ 12:24:20
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Du vet Walle jag var tvungen å säja att skatte-märket bara behövdes spännas in lite...(för annars tror Lakrits att jag tycker att hon e ....hrm....tjock... oooopppsss nu sa jag de=)

2009-07-01 @ 23:08:30
Postat av: Lakrits

Som om det inte var nog att man går på "morotsdiet", ska man nu få höra från kompisarna att man är tjock?! Fy fabian vad ruttet...



Elliot, det är du som är en SMALIS. Lite fräckt att påstå att jag är TJOCK. Jag är bara ROBUST. Och tur för dig det, annars kanske vi inte hade kunnat busa så ihärdigt.



2009-07-02 @ 23:55:22
Postat av: Elliot

Japp,så e de:Ja e en Smalis....å du ....e ....Rubust =)

2009-07-04 @ 14:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0