Sökträning i Furet

Igår tränade vi sök i Lommaskogen. Matte var sen från jobb och sliten och stressad när hon kom men när hon väl fick komma ut i sökrutan och springa av sig lite jobbfrustration så blev hon rätt nöjd. De andra hade redan hunnit köra igång när vi kom så jag fick vänta i bilen medan Matte figgade till Zico. Men det blev ingen värst lång väntan innan det blev min tur.

Tvåbeningarna har många trix för sig för att få mig att göra som de vill. Och det funkar visst ganska bra för de var såååå nöjda. Det roligaste var nog Carinas min när hon insåg att hon glömt min lösrulle. Men vad göra? Jag kan ju inte komma in tom-munnad till Matte så jag tog helt enkelt min rulle om halsen. Matte såg ut som hon skulle tappa hakan, det var rätt festligt. Sen fortsatte jag med min "fasterulle" av bara farten förutom sista figgen. Då var jag trött och glömde vad jag skulle göra men när jag fick en leksak av Heléne i munnen så kom jag på att jag skulle in till Matte.

När vi var klara åkte jag in i bilen för då skulle tvåbeningarna fira Rolands tillfrisknande med champagne och blommor som Rolle hade tagit med sig. Matte blev alldeles rörd. Men mitt i skålandet så såg både jag och dom en hare som kom springande i högsta tillåtna hastighet för hare. Efter den kom en hund som faktiskt impade på mig när det gäller hastighet. Det var en rysk vinthund som hade tagit sig en liten svängom från sin husse. Vilken härlig jakt! Men hon blev infångad (ganska villigt) och leddes sen i koppel en bit och då kom husse springande. Så var det slut på det lila äventyret.

En viktig händelse igår var ju förresten Medicinpinnens ankomst till Skåne! Jag härjade en del med henne igår, ville leka såklart. Idag kommer hon upp till oss på Solgläntan. Matte är ledig och det ska fixas och grejas här hemma. 

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Hej Lakkan!

Matte berättade hur duktig du var igår. Fokus utåt i rutan, raska fina påvis och så klurar du ut att du ska ta rullen du har runt halsen, när det inte bjuds något annat. Bra jobbat!

Matte avslöjade också för mig, att precis när du tagit din fasta rulle ute hos henne, så upptäckte du leksaken som stack ut från mattes ryggficka - det var nog därför du blev lite tveksam. Klart du skulle ha den också med in till matte:)

Ha nu en härlig MIDSOMMARAFTON!

Tass&Kram

Zico-Bus med matte

2009-06-19 @ 11:16:22
Postat av: Carina Lizzi & Toss

Vill önska er en TREVLIG MIDSOMMAR HELG och ta det lugnt med både snapps och sill för de kan vara lite lömska. Kul att det gick så bra igår ser fram emot hösten då det är dags för appellen.

Tassar & Krammar

Carina Lizzi & Toss med familj

2009-06-19 @ 12:53:03
URL: http://www.charminglizzi.com
Postat av: Wallander

Du går från klarhet till klarhet tjejen!



Hoppas ni haft en bra midsommarafton med mycket god mat och lagom med snaps i trevligt sällskap.



Hoppas vi kan ses snart!



Nospussar

2009-06-20 @ 00:00:41
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0