Spring och bus i ur och skur

Ikväll har vi haft besök av Elliot för det skulle vara tvåbeningskalas hemma hos honom och det är inte så roligt att vara med på. Man ska bara sitta fint, inte hoppa, ligga snällt, inte göra något busigt och det är ju jättesvårt när man är flatte. Så då fick Elliot komma hit istället.

Vi har utnyttjat tiden väl trots ruggigt väder. Först gick vi ut en lång runda med Matte. Hon tyckte att eftersom vi ändå blev blöta kunde vi lika gärna gå långt. Himla bra tanke tycker jag. Elliot och jag sprang som tossingar, såklart sprang Elliot allra mest. När vi kom hem fortsatte vi med trädgårdsbus. Det regnade mest hela tiden och Matte höll till i stallet en stund och sorterade men till slut blev hon frusen och vi gick in  en stund. Men jag och Elliot ville ut igen så vi fick härja en stund till. Men vid halv nio var det slut på utevistelsen. Matte tände brasa och slog sig ner i soffan. Elliot blev alldeles till sig och ville krypa upp men nix pix, där fick han tji. Inte ens jag får vara i soffan! Vi fick grisöra och levertuggpinne och för en halvtimme sedan ungefär blev Elliot hämtad. Hans Matte blev väldigt uppvaktad när hon kom för hon hade med både smörgåstårta och vanlig tårta till Matte. Den kalasade vi på när vi blev ensamma, Matte åt det mesta men jag fick smaka lite av smörgåstårtan och den var väldigt god!

Nu är Matte alldeles färdig för sängen. Vet inte varför hon är så trött. Inte kan det väl bero på mig och Elliot inte? Vi är ju små änglar, eller hur? Nä, det måste allt bero på hennes jobb! Hon har fått förfärligt kli i ögonen, jag tror hon har fått sjukhusallergi! Det kan bara botas med långa promenader och hundträning. Matte påstår att hon inte har hört talas om något sådant på sin utbildning och jag säger bara en sak: det är inte mycket vettigt de lär sig på så många år som det tar att bli läkare. Tacka vet jag vanligt hundvett, det kommer man långt med!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad roligt med besök mitt i veckan. Synd att vädret var som det var... men det verkar inte ha bekommit er speciellt mycket. Det är mycket kalasande just nu... och kalas blev det ju för er oxå när ni fick tårta på tårta.



Jag har försökt googla på vad din matte tror att hon har fått... men jag hittade inget så det går nog snart över. Min MOR skall gå tillbaka till jobbet imorgon för nu snorar hon inte mer men det var kul så länge det varade, dvs att få ha henne jobbandes hemma.



Kramizar på er!

2009-06-09 @ 23:14:56
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Medicinpinnen

Hihi, nej det är som det är med den där läkarutbildningen. Jag har inte heller fått lära mig något om sjukhusallergi. Dåligt värre. Tur att du är så allmänbildad. :-)

2009-06-10 @ 12:47:24
Postat av: Elliot

EN MILJON TAAACK FÖR ATT JAG FICK VARA MED ER IGÅR?

Det va jätteroligt ...å vått =)

Matte muttrade nåt om vad jag ska i soffan å göra...JA INTE VET JAG! Men de e kanske för att ja inte e så där allmäniblandbildad lr vad de heter.



Hoppas din matte inte får ögonkli av mej...för ibland kan jag faktiskt vara så f-n kan gråta åt de....men så e de väl inte?...lr...lr? Det var kanske inte dumt att matte mutade er med tårta =D

Men ska det vara äggskal i tårta?Jag bara undrar för i varje fall var det de i den jordgubbstårta som matte o de andra mumsade på Å-SOM-JA-INTE-SETT-RÖKEN-AV =(

Ska gå å se ifall det är nån bit kvar...kan kanske förresten bjuda Tessie när vi ska ha henne på besök ikväll när hennes lillmatte tar studenten.Ja ja människor å deras på hitt...

pussingar

Elliot

2009-06-10 @ 14:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0