Det artar sig!

Idag har Matte beställt ett sökhalsband till mig från grannlandet Norge. Där finns en man som gör riktiga sökhalsband  och vi fick tipset från Zicos matte Heléne som har näsa för det allra bästa när det gäller träningstillbehör. Så det artar sig för mig, min oro var obefogad att jag aldrig skulle kunna bli sökhund för att vi inte hittade grejor till mig.


Idag har Matte också tagit ett stort beslut! Hon har nämligen bestämt sig för att vänta med renovering av ovanvåningen. Hon vill att vi ska fortsätta sova på bottenplan. Hurra säger jag. För jag vill inte ha renovering och röra och jag trivs också bäst på markplan. Vildhusse ojar sig lite över att Matte är ombytlig och det kan väl stämma men i det här fallet håller jag helt med henne. Istället för renovering på ovanvåningen ska badrummet bli tipptopp, det ska bli värmepump, ny tvättmaskin med inbygggd tork, golvslipning i köket mm mm av mindre projekt. Och så ska ju taken göras vid till sommaren av Mattes fixarbrorsa Linus. Det är väl okej men jag är så tacksam att inte huset ska vändas upp och ner invändigt för nu har jag ju börjat trivas riktigt bra!

Tillvaron i övrigt rullar på i vardagstrallen. Igår åkte Yster hem till Stockholm. Sorgligt men sant. Fast bättre att hon kom på snabbvisit än inget alls. Matte jobbar och står i och jag är på dagis. Igår jobbade Matte sent, idag började hon tidigt, imorgon sent. Ingen ordning alls fast skönt med sovmorgon och lång promenad innan hon åker.

Natte-natti och sov sött för det ska jag göra i vårt finfina sovrum på bottenplan!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du Lakkan... jag har förstått att 2-beningar kan vara lite väl ombytliga ibland. Men jag tycker det verkar vara ett bra beslut... ni har ju rum så det räcker på nedervåningen och att få ett tipptopp badrum med både det ena och det andra låter "viktigare" i nuläget.



Vad bra att matte hittat det hon sökt efter... men jag tror faktiskt att du hade blivit en bra sökhund även med annat kanske lite mindre proffsigt halsband!

2009-03-04 @ 22:08:38
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0