Slagen matte

Matte verkade helt förvirrad i morse när hon skulle stiga upp. Hon vaggade sakta runt på ett oplanerat sätt och jag började oroa mig lite att hon var sjuk. Men nä....hon var bara alldeles förfärligt trött. Inte ens när hon lämnade mig hos Dagismatte hade hon vaknat. Och hon berättade sedan att hon fick stanna på parkeringsfickor och springa runt bilen, nypa sig i låren, köra med öppet fönster och dricka en halvliter vatten för att hålla sig vaken. Sicket elände. Och hela dagen var hon trötter. När vi var ute och gick ikväll pustade och stånkade hon, jag fick springa på fältet och hon bara lunkade på.

Men sedan tog hon sig samman och använde den sista energin till gissa vad??? Jo, att bada mig! Var det nu så nödvändigt, jag bara undrar??? Men okej, nu i efterhand är det ju skönt men inte alls under tiden. Nä, tacka vet jag utomhusbad när man själv får bestämma. Men nu ska väl löperiparfymen vara bortbadad.

Resten av kvällen har Matte bara slöfsat. Det enda vettiga är väl att hon har packat upp sakerna vi fick med oss hem igår kväll. Men det är också allt. Gissar att det blir en tidig kväll och det är ju lika bra för när Matte är så här är det inte mycket bevänt med henne. Det var väl helgen som blev för tuff för henne. Hon får vila upp sig när vi är på Stockholmsvisit. Då brukar det bli mycket soffmys. Imorgon kväll får vi plocka ihop våra pinaler för på onsdag kväll bär det iväg med tåget.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Klok matte du har som inte fortsatte att köra ovaken. Hoppas att det bara är trötthet och ingen sjukdom på gång.



Härligt att du är nybadad... vi får allt se till att träffas så fort som möjligt när ni kommit hem från Stockholmia.

2009-03-23 @ 23:53:31
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Lakrits,

Du känner mig inte men jag vill ändå tacka matte för den fina dummyn. Jag blev såååååååå glad. PÅ kvällen när jag fick den låg jag och passade den hela kvällen så matte fick ta ifrån mig den. Dagen efter åkte vi till Djurgården och matte la ut ett spår och det var inga problem jag hittade den direkt. Så tack snälla ha det trevligt i Stockholm det är kallt men kul och jag kan rekommendera hundcafet jag tror det var vasagatn eller karlavägen inte säker men där fick man en tallrik med lite gott och blandat typ pastej och skinka. Det som matte åt kan också rekommenderas.

Hälsa matte.

2009-03-24 @ 16:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0