Söndag med flocken

Klockan åtta i morse hörde jag ljud från trappan. Genast flög jag upp ur sängen för att säga godmorgon till Yster. Men hon var inte så pratsam, det var nämligen hennes klocka som inte hade stängts av sedan dagen innan som väckte henne. Så hon gick till sängs igen. Matte och jag låg och morgonmyste en stund, sedan gick vi upp och lagom när vi hade haft våra morgonrutiner och varit på promenad så steg Yster upp.

Det blev hemmamys, sedan promenad och efter det fick jag vara en stund hos Dagismatte medan Matte och Yster åkte och shoppade. Matte hittade ett par superfina gummistövlar på rea. De var inte jättebilliga ändå men hennes har gått sönder så det var stort behov av nya. De här är gröna dessutom, vilket passar bra in i hundlivet. De gamla trotjänarna får bli trädgårdsstövlar.

Efter shoppingturen blev det fika med Dagismatte och Vildhusse. Sedan tog Matte ut både mig och Knappen på fältet så att Yster kunde umgås en stund till och snacka med föräldrarna som inte hade sett henne sedan jul. Jag njöt av att springa på fältet, gräva och strosa.

Nu är vi hemma hos oss igen och Matte och Yster grejar med ditten och datten. Jag vilar mig mest, håller koll på om det skramlas med mat i köket. Imorgon börjar Matte sent så hon släpper av Yster vid flygplatsen på väg till jobbet. Bra att det kunde fixas till så, för då får vi lite morgon tillsammans också innan Yster ska skickas hem till Stockholm igen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken härlig helg du/ni haft. Träning/Shopping/herrbesök och så det bästa av allt att Syster Yster kom på besök om än kortvarigt.



Så du löper oxå nu :-) ja ja... lika bra det, så är det gjort tills våren kommer på allvar.



Kramizar

2009-03-02 @ 12:56:55
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus

Det visste jag väl .... att du nästan löpte i lördags. Inget lurar denna nosen :D

Det ursäktar kanske inte mitt beteende, men är dock en förklaring - matte var lite bekymrad, för jag brukar inte vara så j-a enveten.

Ha det gott där långt ute i skogen i ert fina hus (avis).

/Zico med matte

2009-03-03 @ 09:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0