Välutrustad

Hur kunde jag någonsin misströsta att Matte skulle fixa min sök utrustning. Nä, det var helt onödigt. För nu har jag alla grejor jag behöver. Här kommer lite bilder på mig i full mundering.


Från sidan...



Framifrån. .


Ovanifrån...går inte att ta miste på vem det tillhör.

Så lite förklaringar för de oinvigda! "Täcket" som egentligen heter tjänstetecken är till för att visa att jag är i arbete fastän jag springer lös i skogen. Fast det är också toppen till att fästa kopplet i för påvisen så slipper jag att halsbandet stramar åt så.

Den oranga rullen runt halsen ska jag använda för att markera att jag har hittat någon. Jag har inte börjat använda den än på träningen för jag har lösrullar fortfarande som figgen ger mig när jag kommer ut och har hittat dem.

Kopplet är inte med här men det ingår egentligen också i utrustningen. Det kopplar Matte på mig när jag kommer in och har hittat figge och så springer vi ut tillsammans och jag visar var figgen är.

Imorgon ska vi träna sök så då får jag prova mitt nya fina täcke. Det känns behagligt att ha på, skaver inte och stör mig inte. Precis som det ska vara alltså.

Det blir nog en innehållsrik helg. Matte var ute och fixade till ett spår innan idag. Undra just när jag ska få gå det för vi ska ju iväg till Fulltofta imorgon. Men det ger sig väl.

Det har varit en väldigt trevlig dag. Matte kom hem redan ett och sedan pysslade vi i trädgården, jag gnagde märgben och sedan var det cykeltur i skogen. Lite senare åkte vi in och lämnade Wallanders födelsedagspresenter till hans MOR. Han fyller ju inte år förrän söndag men vi ses inte i helgen. Hoppas han kan hålla sig från att tjuvöppna!

Nu måste jag natta mig så att jag är utvilad imorgon!

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Så himla fin du är med täcket. Det är ju helt fantastiskt. Matte är verkligen bra på att hitta saker. Du ska få leta upp mig när jag kommer hem till påsken. Men vi ses innan dess. På lördag kväll ska vi ses allihop i Stockholm. Det blir roligt. Puss och kram från mig!

2009-03-21 @ 11:43:23
Postat av: Wallander

Hm, jag trodde jag skrev en kommentar i natt men tydligen inte. Försöker igen.



Allt klär en skönhet... vad fin du är i din nya sök-mundering.



Hoppas alla spårningar går bra idag och imorgon.



Ps. Jag har inte tjuvkikat, jag har bara tjuvsnusat på de spännande paketet, framför allt det STORA!



2009-03-21 @ 11:45:48
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0