En innehållsrik och rolig dag

Idag blev det sökträning tillsammans med Heléne & ZIco, Carina & Toss samt Pia & Speedy. Det fina i kråksången idag var att vi höll till i "min" skog så jag och Matte slapp åka iväg. Men istället bakade Matte paj till träningskompisarna i morse så helt overksamma var vi inte.

Det gick bra på träningen tyckte Matte. Jag tyckte det var lajbans fast jag blev lite förvånad över en del nya inslag men jag köper läget och hänger med på var som erbjuds. Nu verkar lek vara mer i ropet än godis och då är det bara att gilla läget. Godis får jag i slutet och då är det väl helt okej ändå kan jag tycka. Så länge jag inte snuvas helt på mina köttbullar så är det mindre viktigt exakt när jag får dem.

Det började regna nästan lagom när vi var klara med söket. Då åkte vi hem till vårt och fikade inomhus och samlade krafter till ett uppletande som vi gjorde alldeles mittemot oss. Det var svårt där, vinden åkte hit och dit och till och med de mer rutinerade hade bekymmer. Men jag hittade ett par grejor och tydligen var det tillräckligt för att göra Matte glader. Det verkar som att vi ska träna en hel del på uppletande framöver och det är ju kul.

Sist men inte minst så gick vi en runda i skogen. Då fick Toss sitta i bilen och Lizzie fick istället följa med. Jag vill så gärna retas med henne men då blir hon sur och Matte har sagt att jag absolut inte får, att jag ska retas med Zico istället för det tycker han bara är kul. Så jag höll mig i skinnet och det blev inga sura miner utan allt gick så bra.

Träningsgästerna hann inte ens åka innan nästa besök gjorde entré. Det var Mattes gammelmoster och hennes son som kom för att titta på vårt hus för de har inte sett det tidigare. Det blev inget långt besök men de hann såklart titta på huset och lite i trädgården och de tyckte vi bor fint. Ja, hur ska man kunna tycka något annat???

Efter att alla hade åkt var jag jättetrött och jag sov i vår säng i flera timmar medan Matte grejade med lite av varje. Sedan blev det en tur till Dagis för korvgrillning och nu är vi hemma igen och ska lägga oss snart. Imorgon ska vi tydligen upp tidigt och iväg och spåra så det gäller att vara utvilaad. Gå upp tidigt gillar jag inte men spåra är ju toppen och jag kan sova i bilen så det ska nog bli finemang.

Det var väldigt trevligt att ha träningsbsök i skogen. Hoppas det blir av fler gånger!

Kommentarer
Postat av: Heléne och Zico-B

Glömde ju att tacka för den supergoda rabarber-pajen med "hoppsan-sås".

Hur har det gått idag - är väldans nyfiken :)

/H&Z

2009-05-17 @ 13:44:25
Postat av: Wallander

Toppen att sökgänget kunde komma till eran skog och träna och för lite annan trevlig samvaro.

2009-05-17 @ 21:35:45
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0