Kul korv kväll

Det blev en bra dag faktiskt. Var dö rädd att träningen skulle gå om intet när jag hörde hur kass Matte varit i huvudet. De fick ge henne medicin på jobbet och hon fick ligga och sova på arbetstid. Då är det illa ställt med Matte när hon gör så. Och hon såg allt blek ut om nosen när hon kom och hämtade mig tidigare. Men hon repade sig en smula och vi åkte till Lomma för det var ju medlemsmöte och korvgrillningskväll. Först tränade vi och det var kul. Fast Matte tycker jag luras när jag påstår att jag inte kan hoppa för att hon har glömt sätta ut belöningshållaren. Förstår inte vad hon menar... Och jag hittade nog på lite fuffens ikväll för jag visste ju att hon inte skulle orka bli särskilt irriterad på mig. Så jag sprang iväg till Elliot två gånger och busade. Men på det hela taget hade vi kul.

En liten runda i Furet hann vi med också tillsammans med Ann och Elliot, sedan fick jag vänta i bilen medan Matte var på medlemsmöte. Det varade inte så läneg och sen blev det korvgrillning och jag fick faktiskt en som blev lite väl grillad för tvåbeningarnas smak. Inte alls dumt faktiskt så det blev en kul kväll trots att det såg dystert ut ett tag.

Nu ska vi lägga oss bums säger Matte. Bäst jag skyndar mig i säng.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Träning, bus & korv... vilken lyckad kväll!



Vad bra att du fick din träning, dvs att mattes onda gick över så pass mycket att ni kunde ger er iväg till Lomma, tänk vad som missats annars.



2009-05-14 @ 23:59:33
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Tack för idag! Bra att du kunde charma jakträttsinnehavaren :D Den som klarar det, kan nog snacka bort en P-bot också ;)

Håller tummar och tassar imorgon och förväntar oss en utförlig rapport.

Tass&Kram

H&Z

2009-05-16 @ 16:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0