Shoppingtur och trädgårdsdjur

Dagens stora händelse i mina ögon sett var shoppingturen till Teba i förmiddags. Vi var två hungar (jag och Elliot) och tre tvåbeningar (Matte, Ann och Helene) son vallfärdade till Teba och var där vid öppningsdags. Jag och Elliot fick vänta i bilen men det gjorde inget för det var inte alls varmt och så hade vi ju sällskap av varandra. När Matte kom ut från affären efter en timme hade hon med sig fem kassar och en fäll och hon fick ha hjälp med allt ut till bilen. Den synen tilltalade mig för jag kände på mig att där fanns mycket gottigottgott i kassarna.

När vi släppte av Ann och Elliot fick jag komma in i deras trädgård och där busade jag och Elliot i sedvanlig ordning. Riktigt uppfriskande var det! Sedan hämtade vi upp Knappen och stack hem till vårt. Matte klippte gräset och tyvärr blev hon getingstucken i huvudet så hon är svullen och öm i skallen. Inte alls roligt . Vi vill inte ha några getingar i vår trädgård!

Resten av dagen har det varit lite fram och tillbaka mellan vårt och Dagis. Vi var ute också, jag Matte och Knappen och det gick bra. Vi mötte en hund och då skötte sig Knappen faktiskt riktigt bra. Han pep lite men inga utbrott.

Middag blev det precis som igår på Dagis. Och även idag fick jag lite rester av köttet som smakade nam-nam. Och precis som igår gick vi kvällsrunda alla tillsammans en halvtimme. Toppen att Vildhusse vill gå med nu när Dagismatte är bortrest. Ikväll bar jag hans paraply när han inte behövde det och det verkade han uppskatta. Man tackar väl inte nej till något fint att bära på, man är ju en apportör!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Så härligt att du & matte rår om Vildhusse & Knappen ordentligt när dagismatte är i Hufvudstaden.



Attans otur med getingsticket... men hur var det nu, är inte din matte allergisk mot dem? Hoppas allt lägger sig under natten.



Paraply brukar jag oxå få bära och då ser jag ut som den stoltaste flatten i hela världen.



2009-05-23 @ 00:28:25
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus

Tusen tack för presenterna :)

Tyvärr så kraxar kråkan inte längre - den slutade efter att jag lekt med den i en kvart :( Men han är fin ändå.

Tack också för en rolig dag i snår-spår-skogen. Mycket vilt ni har där - klart intressantare än mattes spår.

Ha en skön söndagskväll och hälsa Walle&Beck!

Tassar&Kramar

Zico-B med matte

2009-05-24 @ 15:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0