Skoldags igen

Jaha, då var det kursdags igen. Jaktlydnad. Det låter ju inte superkul precis men Matte pratade allvar med mig på väg till Lomma. Det är mycket som står på spel, nämligen hela min karriär som apportör. Om inte mitt fotgående förbättras radikalt så är det slut på karriären, då kan jag glömma apporteringen. Har man något val när man får det presenterat så? Näääääää.

Men det var faktiskt ganska kul ändå. Kurs ÄR kul. Mumme höll i det hela och hon var verkligen på hugget! Matte fick många goda råd. Inga klagomål på mig, bara Matte som måste ändra på sit. Fniss. Visst är det underbart. Walle och Helene var också med. Och så två andra flattar. Minns inte vad de hette just nu, hade ju fullt upp med att hålla reda på Matte och allt som kastades omkring oss. Ujujuj, man blir trötter av att gå kurs. Fyra gånger till blir det jaktlydnad med Mumme. Toppen säger Matte. Ok säger jag. Bäst att gilla läget. Och bäst att ligga i och vara duktig för på fredag bär det av till Teba på mässa med många fina erbjudanden. Godisboxarna ekar tomma så det finns stort behov av påfyllning.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Aha, du var under "hot" alltså. Nä, jag tror inte att det var hela sanningen, jag är säker på att du tyckte det var både spännande & kul att få kursa lite igen.



Vi tycker oxå att det är skitkul att gå på kurs tillsammans med er igen... som på den gamla goda tiden :-)



TEBA-tur, låter väldigt lockande men jag tror att jag behöver vara hemma och hålla ett öga på Beck. Men MOR kan jag tänka mig att skicka iväg för det är väl alltid något som Beck behöver och då kanske det blir något smarrigt åt mig oxå.

2009-05-19 @ 23:08:12
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0