Blomman

Ikväll var vi bjudna till Elliot och Ann på middag. Naturligtvis tog vi med en present, inte bara för middagen utan också för att Elliot klarat 1a pris i Lkl 1. Det var Blomman som fick åka med. En stor färglad sak som dessutom spelar "You are my sunshine" när man trycker på ett visst blad.

Elliot blev ju jätteglad för blomman. Men medan tvåbeningarna smörjde kråsen råkade jag och Elliot dra i Blomman på olika håll. Blomman gick jättemycket sönder och Ann kom sättande men det var en smula för sent.

Tyvärr har vi ingen bild på Blomman i nyskick. Så här såg hon ut när skadan var ett faktum.



En mycket ful ansiktsfraktur och dessutom två kronblad som nästan hade släppt. Dessutom en stjälkskada men den var det minsta problemet.

Efter en trevlig kväll bar det av hemåt med Blomman. Hon fick upp på operationsbordet direkt. Precis som Matte befarade var ansiktsskadan den svåraste att åtgärda. Efter mycket arbete är nu Blomman nu hel igen men såklart med vissa små men av händelsen. Det är mest kosmetiska bekymmer, ffa saknades det vävnad i ansiktet och det blev därför lite ojämt där.



Men bättre hel och med lite ärr än alldeles trasig. Blomman får nu ligga på post op hos oss men kan sen återbördas till Elliot.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Vad fin hon blev!! Absolut bättre med ansiktet fullt av ärr än i soptunnan =)

Hon var ju så himla fin när jag fick den så visst var det lite ledsamt att vi blev sååå busiga.Till o med melodin lät lite ledsam....

Matte tykte att vi var några jäkla skitungar o att vi kunde dragit itu någon gammal sak i stället - som typ Pandan.

Va tusan e hon inte klok !??!

Ska bli så kul att få hem henne igen så jag kan spela en liten melodi för mina människor.

Pussigar o ha det bra i huvudstaden.

E

2009-11-25 @ 10:56:00
Postat av: H&Z

Vilken tur för Blomman ... och Elliot att det finns en läkare på plats! Tycker det ser ut som "operationen" har lyckats! Ett ärr här och där är ju bara charmigt :D

/H&Z

2009-11-25 @ 23:06:18
Postat av: Wallander

Oj, som ni behandlade den stackars blomman. Tur att den gick att fixa igen med nål & tråd av doktorn.



Ha det så jättebra i Hufvudstaden!



Kramizar

2009-11-26 @ 00:01:01
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0