Världens bästa värd

Igår kväll var vi bjudna till Ricardo som är Ysters man. Han är en mycket trevlig tvåbening, duktig kock, hundglad mm. Glad stämning hade vi, lite för högljudd i min smak dock för det spelades gitarr vilt. Trevligt med alla glada tvåbeningar men mina öron är känsliga och jag ställde mig vid dörren. Då kom ju Matte för att höra vad hon kunde stå till tjänst med. Jag kände mig olycklig och sneglade mig omkring. Då såg jag en ingång till vad som verkade vara sovrummet. Jag tog några steg dit och såg en underbart skön säng i sikte med lagom ljudnivå. Men nej, sade Matte, man kan inte gå upp i sängar när man är bortbjuden. Men Ricardo förstod min nöd och jag fick raskt tillstånd till sängläge. Åhhh vad skönt. Och tvåbeningarna kom in och gullade med mig. Jag kom ut och fick lasagne och så förlöpte kvällen på allra bästa möjliga sätt.

Nattramlande blev det såklart när vi kom hem till Yster igen. Nu är det söndag eftermiddag och vi ska strax avfärda hemåt med en fullpackad bil efter Ysters utrensningar. Sorligt sorgligt att skiljas. Vi önskar att Yster kunde följa med ner men nä, det hinner hon inte nu. Men vi har haft det jättebra här i alla fall och jag har fått skogstur varje dag och dessutom spårning.

Hörs hemifrån!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Verkar vara en hyvens kille den där Ricardo :-) Vilken tur att du hittade det där lite lugnare stället och att du själv kunde välja när du ville lämna det!



Hoppas ni är hemma nu och att sista delen oxå flöt på bra.



Förmodligen ses vi inte imorgon... men jag skickar med några pussar till dig med Beck och så hoppas jag att vi ses en annan dag i veckan istället. Kom in på korvarunda vet ja!



Kramelikram



2009-11-29 @ 22:09:17
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Yster MAN!!?

Har dom gift sig redan lr?

/Elliot (som e både nosvis och nosfiken hihi)



ps.men han verkar väldigt snäll i varje fall =)

2009-11-30 @ 14:48:09
Postat av: Lakrits

Nä, inte gift sig. Kan det inte heta så ändå? Han fyllde ju ändå 40. Är man kille då?

2009-11-30 @ 16:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0