En blunder var...

...det har Matte och jag lyckats med idag!

Jag var först ut med min tabbe. När vi skulle gå en runda innan vi åkte till Lomma stötte vi på schäfertiken som jag inte alls gillar för hon har morrat på mig och hon beter sig som om skogen är hennes när hon kommer. Så jag sprang fram för att tala om vem som bestämde. I hastigheten glömde jag bort att fundera över att Matte nog inte alls skulle uppskatta mitt tilltag. Och mycket riktigt fick jag mig en saftig utskällning och sen blev det koppel på och raka vägen till bilen och in i den.

Ja det var ju lite synd att det blev så just innan träningen för den började lite knackigt sen. Fast det tog sig allteftersom och det var inte så att Matte surade utan mer att det blir lite trevande när man just har varit oväns.

Efter en ändå sammanfattningsvis trevlig träning med gottgott godis så hängde vi med Elliot och Ann och traskade deras upplysta kvällsrunda utanför S-torp. Många nya intressanta dofter och skönt att få röra lite på sig innan natten.

Så körde vi hem och vad händer då precis när vi är framme vid uppfarten. Jo, Matte kommer på att hon glömde träningskorgen i Lomma. Träningskorgen är ny men framför allt är innehållet alla våra braiga träningssaker som förutom att de kan vara knepiga att få tag i kostar ungefär tusen spänn. Och väl medveten om att folk blivit av med glömda grejor där förr fick Matte vända bilen och köra tillbaka till Lomma. Ganska trist kan jag säga. Men vi hittade vår korg och nu är vi hemma sedan en stund tillbaka.

Så vad ska man säga...vi är ett rätt så bra team Matte och jag. Klantar oss ungefär lika mycket sammanlagt. Ibland känns det som om mina misstag förstoras upp lite onödigt mycket och Mattes förminskas. Bara en känsla...

Trist dag imorgon för Matte jobbar från tidig morgon till sen kväll. Men sen ska Matte tydligen ha luftigt schema resten av veckan för hon har utbildningsdagar men då ingår också sovmorgnar och en hel ledig tid. Låter utmärkt!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ni var inte ensamma om att klanta er igår, jag ställde oxå till det lite för mig när jag käkade något som jag inte borde ha gjort. Men synden straffar sig... jag är skitkass i kistan idag :-(



Vilken tur att din matte kom på att hon glömt korgen... hade varit jädrans förargligt om den fått fötter. Men inte stod den väl kvar på planen när vi var färdiga, tyckte inte jag såg den. Förresten, vi saknar en sak i korgen, var finns fjärrdirigeringsskylten?



Jag har haft MOR hemma idag, hon har städat förrådet och slängt en jädrans massa i hyresvärdens container. Men så stor skillnad tyckte jag inte att det blev, verkar vara lika mycket kvar som borde kunna slängas. Men det kanske är rätt att MOR tar lite i taget för att inte förta sig helt. Hon måste ju orka med träningen ikväll oxå.



Nu skall vi ta oss en gemensam powernap :-)

2009-10-06 @ 13:46:39
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Ha!Äntligen gjorde jag något bättre än er!För jag klantade inte mej en enda gång .....vad jag vet i varje fall =)

Å fy f-n att behöva åka tillbaka till Lomma igen för att hämta korgen....stackars er asså :(

Jag har kommit på ett jättebraigt knep så att den inte glöms igen....vi sätter en sån där röd reflexlampa på den!Min matte har ju visat hur den ser ut,så hänger ni den i handtaget och tänder den så lär någon av oss se att den står där.



Vad tusan Walle!ska ni träna i kväll oxå??

2009-10-06 @ 15:07:57
Postat av: Lakrits

Åhhhh fjärrskylten finns där hemma. Den måste genast komma med i korgen! Den är ju så fiiiin. Vi måste börja använda den på träningarna ju!



Elliot, kanske inte är någon dum idé med reflex. För det är ju trist att åka som en jojo till Lomma om Matte ska glömma korgen stup i ett.

2009-10-06 @ 20:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0