Under huden på Matte

Det har hänt något väldigt mystiskt. Man kan bokstavligen säga att jag har krupit under huden på Matte!

Det började med att Matte hade lite ont under sin högra fot. Hon struntade i det men idag tyckte hon det blivit värre så det blev inspektion. När hon tittade mycket noga såg hon att det fanns en liten svart prick som nog inte brukade vara där. Hon tog fram en pincett och började pilla på pricken och då blev pricken lite större och så drog hon med pincetten och ut kom ett långt svart förnämligt Lakritshårstrå.

Hur tusan kunde det krypa in i Mattes fot???

Det kan man ju fundera över men inte har jag kommit på någon lösning på mysteriet. Men jag är inte missnöjd för det för Matte har en del ledig tid den här veckan. Det är utbildningsdagar för Matte och hennes kollegor och då ingår det en del ledig tid. De flesta av hennes kollegor bor på Saltsjöbaden och ligger och plaskar bubbelbad. Matte tackade såklart nej. Hur skulle det se ut om hon lämnade mig och åkte på spa??? Nänänä. Medan de plaskar bubbelpool är vi ute i skogen. Sedan var det visst fin middag ikväll med snofsiga kläder. Matte bara skakade på huvudet. Fjällrävenstass är det finaste hon har (och det är inte fy skam men passar nog inte där). Så det fick vara med den saken. Vi ska ha en skön hemmakväll istället och imorgon kväll när det också är finmiddag ska vi till Lomma. Matte säger att det enda spa hon kan tänka sig att åka till är ett hundtillåtet och då får det nog bli något fjällhotell har jag en känsla av.

Kommentarer
Postat av: Helene och Zico-Bus

Lite synd ändå att matte inte fick vara på SPA. Det hade nog gjort henne gott. Kanske, kanske Lakkan hade du tyckt det var lite spännande att vara här hos oss - med lite planering hade kunnat funka. Fråga nästa gång - ni har ju en del vänner ... till skillnad från andra :D

/H&Z

2009-10-07 @ 22:56:04
Postat av: Wallander

Usch fy så otäckt... märkligt att våra hårstrån kan göra så, dvs äta sig in under huden. Men vilken tur att det fanns en liten prick kvar så att det gick att upptäcka i tid.



Korvarunda på fredag passar oss allra bäst för på lördag är det träning och sedan måste vi heja på Sverige när dom möter vårat grannland, dom behöver nog allt stöd dom kan få :-)



Ha en bra träningskväll imorgon då!

2009-10-08 @ 00:25:29
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Flocken på Onsala...

ha,ha,ha - Vi tycker matte har en väldigt sund syn på tillvaron!

Hoppas ni får en mycket härlig helg - och uppför dig Lakrits, så hon inte kommer på andra tankar!

Kram, kram från oss!

2009-10-09 @ 11:19:20
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Elliot

Min matte har oxå haft en sån där svart prick för en del år sen...så det var innan min tid å asså inte mitt fel =)

Men egentligen så e de ju bara för att vi e så snälla o gosiga som vi vill vara "så nära"som möjligt....men kanske inte sååå nära förstås hihi!

Tack för promenaden i går kväll.

/Ellimeter

2009-10-09 @ 12:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0