Vilken härlig dag!

Kvart i åtta i morse bar det av till Klåveröd. Nåja, tio i åtta när Matte hade krånglat färdigt med grejorna. Men vi kom i god tid ändå. Bara Lotta som redan hade kommit. Jag körde igång min "bilkonsert" som innebär att jag sjunger och skäller av glädje och förväntan för jag vet att det ska bli roligheter. När resten av gänget anlände så ackompanjerade Zico mig i stor stil. Vi sjunger så fint ihop. Synd att tvåbeningarna inte har öra för ljuva toner !

K1B var vår ruta vilket betyder Klåveröd 1B = mysig granskog med mycket mossa. Det vallades och sen drogs det lott om starten och Matte drog nr 4. Men de måste ha varit effektiva idag för jag behövde inte vänta så länge minsann innan det var min tur.

Såklart var jag laddad, det var ju så länge sen jag körde sök. Matte var lite orolig att jag skulle vara ringrostig men nä! När jag väl kom till start så mindes jag allt och jag markerade med min egen rulle alla gånger utom en då var jag trött och glömde mig och tog lösrullen som figgen snällt hade till hands. Men det gick väldigt bra sammantaget och Matte var så nöjd och jag med.

Efter träningen var klar fick jag och Zico springa av oss och leka på en härlig runda runt en liten sjö där vi också tog oss ett litet höstdopp. Blev inte så långvarigt för det var rätt kyligt i vattnet faktiskt.

Medan vi promenixade plågade Matte Heléne om min eventuella operation. Matte har så otroligt svårt att bestämma sig. Hon är rädd att det ska hända mig något och det vill vi ju inte såklart. Så nu lutar det åt att jag slipper opereras. Alla verkar dra en lättnadens suck och jag är nöjd att slippa, tycker det verkar hemskt faktiskt att bli uppskuren. Förvisso skönt att slippa löpa mer men nä....inte värt det.

Ja det är allt tur Matte har tvåbeningar hon kan dryfta både det ena och det andra med när det gäller mitt väl och ve. Och snacka om flyt jag har som har världens bästa kompisar. Jag får jämt godsaker av dem. Sist Elliot var här fick jag en massa smaskens. Igår hade Walle köpt en tub med mjukost med Vildsmak till mig (puss min Walle) och idag så fick jag världens sötaste burk av Zico med supermumsigt innehåll, nämligen torkad skinka. Kan be att få meddela att Matte snodde två bitar av dem!





MUMS!!!!!

Sen kommer här lite bilder från träningen. Inga på mig för då hade ju inte Matte tid att fota men på några av våra träningskompisar...


Zico med sin långa tunga...


Är du redo Matte så kör vi!!! Det går ju inte att sitta här och söla!



Ett nytt ekipage i gruppen, nämligen Johan och Poppis!



Så har vi Carina med Toss! Alltid full fart!



Och så har vi ju Cheia!

Jaha...vi tresnåret var vi hemma och då kände jag mig rätt mör så jag vilade mig på sängen en stund. Härligt att vara trött både i kroppen och i huvudet!

Imorgon blir det spår i Fulltofta. Bäst att sova ordentligt så man är utvilad.


Kommentarer
Postat av: Zico-B

Förlåt att vi skolkade idag. Men det var inte mitt fel, utan mattes. Hon fick för sig att hon bara MÅSTE städa (... och det var visst mitt fel, eller min päls fel?), men hon har lovat mig ett spår nu i eftermiddag. Får se om hon håller vad hon lovar - vädret är ju inte jättekul!

Tass&Kram

Zico

PS. Matte undrar om hon kan "stjäla" ett par bilder från dagens övningar - hennes kamera låg ju i ryggsäcken hela tiden.

2009-10-11 @ 12:05:28
Postat av: Lakrits

Självklart kan ni ta bilder från bloggen.



Städa är inte så viktigt. Det blir ju smutsigt så snabbt igen ändå. Och man kan ju ändå inte städa en hel dag!

2009-10-11 @ 22:19:28
Postat av: Wallander

Klart att du inte hade glömt, kul att det gick så bra!



Jag måste erkänna att jag inte riktigt gillar det jag ser på en av bilderna ovan... men det verkar vara något som jag måste leva med :-(

2009-10-12 @ 23:37:20
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0