Fulltofta i strålande höstväder

Dagen började inte så bra. Vi vaknade 08.15 vilket var ungefär när vi borde åka för att vara i Fulltofta klockan nio. Det gick fort hemmavid vill jag lova och 09.02 fräste vi in på parkeringen vid Råttefällan där vi alltid möter upp.

Man skulle ju kunna tro att resten av dagen också skulle bli lite tokig då när det började så men nä, allt har varit bra. Härligt väder, roligt spår, kuligt uppletande och till och med en budföring fick vi med i programmet. Inte illa alls! Spåret gick bra. Bara på ett ställe jag blev väldigt distraherad av andra dofter men det redde upp sig ganska snabbt.

När vi kom hem blev det gräsklippning. Middag hos Vildhusse och Dagismatte och sedan promenix och Matte konstaterade mycket dystert att det nu är helt mörkt klockan åtta. Suck.

Kanske hinner vi med ett spår någon kväll i veckan om Matte kan komma iväg från jobbet i tid. För nu är det slut på de härliga ledighetsdagarna. Hon jobbar imorgon, sedan hela veckan som vanligt och så dessutom lördag. Fy för. Men sen lugnar det visst ner sig med helgarbetet och det är ju skönt när det går mot mörkare tider.

Kommentarer
Postat av: Wallander

8.15-9.02! Hm, lite väl fort måste det ha gått på vägen dit upp!



Skönt att allt gick bra resten av dagen trots snabbstarten!



2009-09-20 @ 16:31:42
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0