Griljerad mus

Måste bara delge kvällens händelse. Läs vidare på egen risk, jag varnar känsliga tvåbeningar för ofräscha detaljer.

Matte skulle elda i brasan. Hon satte på fläkten men inget hände. Åh nej, säg inte att fläkten pajat hörde jag henne säga. Raskt började hon undersöka och kom fram till att den gick men alldeles för långsamt. Varför då? Vildhusse konsulterades per telefon och medan de pratade utrönade Matte vad problemet var. En MUS satt fast i fläkten. Den dumma musen hade sprungit in där och blivit slicad i fläkten. Matte försökte dra ut den med en grillpincett men utan att lyckas. Då tog hon på sig handske och försökte dra ut den men det var så äckligt så hon klarade det inte för hon höll på att spy.

En kvart senare kom Vildhusse till undsättning. Han drog ut musen men den gick i flera delar och stank illa. Till och med han som inte brukar vara äckelmagad tyckte det var ytterst ofräscht.

Nu fungerar fläkten igen och det är frid och fröjd i huset. Musen ligger i soptunnan och ångorna från den griljerade musen har försvunnit ut i friska luften (som inte är så frisk längre). Imorgon när Matte jobbar har Vildhusse lovat att täta och sätta musfälla i källaren så vi får slut på de objudna gästerna.

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Urk... förstår att det var särdeles ofräscht...

2009-09-19 @ 22:17:47
Postat av: Elliot

Ojdå,vilken osis!!!Hahaha OSIS! Fattar du?!



Vilken färg hade den lr jag menar vilken hade den haft? Inte vit väl?(hihi).....lr brun?

2009-09-20 @ 15:44:01
Postat av: Wallander

Usch fy... vilken upptäckt & vilket meck innan den ofrivillige utplockad bit för bit! Men tur att det var snabbt åtgärdat trots allt.



Hoppas du haft en härlig höstdag på dagis idag.



Kramizar

2009-09-20 @ 16:26:50
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus med matte

Urrrk och fy! Hoppas ni slipper fler sådana kompisar. Då är det bättre med han som sitter och är gosig i vår bil :D

Tass&Kram

Z&H

2009-09-20 @ 16:39:45
Postat av: Vicka

2009-09-20 @ 18:58:00
Postat av: Vicka

Hej där...äh, en liten mus är väl inte så farligt säger matte. Innan jag föddes...och du med Lakrits, så hade matte och husse en katt - som blev hela 19 år! Hur som helst, den kom ofta stolt in och visade upp sina bravader - och det var ju inte alltid som de var döda...näe, de levde i allra högsta grad och gjorde så gott de kunde att smita all väldens väg när tillfälle gavs! Matte utrustade sig med matkassar i papper och blev med tiden riktigt duktig på att lura de små liven. Hon bar därefter ut dem igen och lät dem fortsätta i det fria. Nu är dock katten ett minne blott och som tur är slipper vi de små inkräktarna - men de hade varit roliga att jaga...om de inte sitter i fläkten förstås! Hoppas vildhusse ordnar så att allt blir ordentligt tätt annars så får ni gillra fällor. Ted hojtar att det var han jätteduktig på...tur att vi har olika sorters "jägare" i flocken!



Sen hälsar matte att hon tycker att den stora behållningen i "Här är ditt liv" är musikanterna -och särskilt under syrrans ledning!



Puss och kram,

Vicka m flock

2009-09-20 @ 19:06:50
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0