Härligt höstväder

Idag var det nästan som sommar. Fast ändå inte. Men varmt och skönt, jag har badat flera gånger. Matte kom hem i hyfsad tid och det blev promenix och sedan middag hos Dagismatte och Vildhusse. Stackars Dagismatte har blivit lite kass i kistan. Ajajaj, jag vet hur det känns. Kan hon ha ätit något olämpligt? Hoppas det går snabbt över.

Vi tog ett kort på Vildhusse och Dagismatte när de låg slagna på soffan ikväll men fotot blev väldigt dålig kvalité så det raderades. Var nog tur för Dagismatte var inte alls glad åt tilltaget, hon for till och med upp ur soffan och upp till sängen när kameran kom fram för att dokumentera.  Och inte nog med att bilden blev dålig, Matte har hållit på i två timmar med datorn för den ville inte läsa in kameran. Jösses vilket bry hon har haft men nu funkar allt igen hoppas vi.

Istället för bild på två trötta hjältar så hittade vi istället ett roligt foto från Revinge i söndags.



Och här är en riktig Revingebild!



Onsdag imorgon, mitt i veckan dag och Matte åker tidigt och kommer hem sent. Bottennapp alltså. Men mig går det nog ingen nöd på. Vi får se fram emot nästa vecka när hon är ledig!

Örontvättandet fortsätter. Jag tycker INTE om när det ska droppas men själva tvättandet är faktiskt inte så dumt, det kliar skönt när Matte gnuggar med bomullspad på fingret. Jaja, man har väl inget val antar jag. Bäst att gå med på behandlingen så vi inte får underkänt av veterinären nästa torsdag och får hålla på ännu längre.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Säj åt dagismatte att äta lite gräs - de hjälper =) lr det är kanske det hon har gjort....

Två foto på en - ja i vanlig ordning:BESVIKEN LAKKAN!En närbild och en på långt håll av den berömda minen haha :>

2009-09-09 @ 12:22:42
Postat av: Wallander

Vilken otur att dagismatte var kass i kistan... inte konstigt att hon behövde ligga utslagen i soffan och vildhusse var väl inte sen att hänga på!!! Hoppas att dagismatte har mått bättre idag redan idag.



Vad skönt att du ändå tycker örontvätteriet är ganska ok. Vilken tur att du får fortsätta att bada i alla fall.



Vad härligt att ha en veckas semester att se fram emot!



Vi hörs,

Kramizar

2009-09-09 @ 22:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0