Köket...

...är en välsignad plats i huset! Där sprider sig allt som oftast ljuva dofter. Särskilt senaste tiden har det blivit väldigt trevligt att vara i köket om kvällarn! I helgen stektes det kycklinglever och torkades blodpudding i ugnen. Idag blev det en tur till Svedala och ICA när det mörkat för det var helt tomt i kylen. På ICA gjorde Matte djupdykning i halva priset disken och vilka fynd hon kom ut med. Var till och med så att hon hittade långa härliga rökta korvar där datumen hade gått ut igår och hon fick dem snusbilligt. Så nu är det korvtorkning som gäller i ugnen och dessutom har det stekts lite annat gottigott och strimlats rostbiff i små burkar som är till spårträningen. Förstår ni vilka luktupplevelser?!

Ja, jag är verkligen inte besviken på Mattes löfte att jag skulle få ta del av löneförhöjningen! Att det sedan är halva priset är ju bara superbra för då får man dubbel så mycket för samma pengar! Tänk så mycket billigare och godare det är med hemlagat godis. Tar bara lite tid men det är ju samvaro också! Och så kan jag bjussa mina bästisar på hemlagat gottigottgott också!

Lydnadsträning inomhus blev det ikväll. I KÖKET. Det gick toppenbra :)

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilket bra kök ni har... det händer alltid roliga saker för dig där!



Sedan måste jag säga att det är inte konstigt att det går bra för dig på träningarna med alla delikatesser som du får ta del av :-)



När vi tränade rutan igår så fick jag en blodpuddingsplutt i belöningshållaren för att MOR är så snål men det var inte din matte, du fick två!



Ikväll har MOR bakat kakor till Becks veteranvalpkursavslutning så det har luktat gott hos oss oxå, men något smakprov var inte ens till att tänka på.



Vi höres!

2009-09-22 @ 23:35:13
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0