Måndag morgon...

....men livet leker. Eller åtminstone inget jobb för Matte och det innebär sovmorgon. Uppstigning vid åttasnåret, sedan promenix och därefter målning av huset. Då käkade jag märgben och vilade mig. Sedan ny promenix med uppletande av föremål och ett bad! Inte illa minsann. Därefter nytt målningspass för Matte efter lite telefonprat med kennelmamma Renée. Huset blir fint ska ni tro. Det blir så vitt att man blir helt bländad när man tittar på väggarna!

Vid femtiden bar det av på lite ärenden och sedan till Lomma. Vi var ju bara tvugna att handla present till Walle och vi hade sedan tidigare spanat in ett täcke på Jakt & Friluftsgården så det blev helt enkelt ett sådant. Sedan till Satchmos för inhandling av läckerheter till mig. Mums! Och till sist Lomma och träning.

Det gick väl rätt skapligt ikväll. Men jag måste säga att jag behöver mer träning om det ska bli något av oss. Jag kan inte bara fixa allting på måndagar utan träning! Skräpning Matte, vi måste träna oftare, helst en stund varje dag!

Kanske ett spår imorgon. Vem vet?! Man kan alltid hoppas...

Kommentarer
Postat av: Elliot

Det är bara lite smolk i glädjebägaren.....det stavas:LÖPNING=(

För det betyder ju att vi inte kan leka o göra annat kul...synd

hEj då

2009-09-15 @ 11:03:44
Postat av: Lakrits

Ja men jag kan ju inte hjälpa det och det är ju som det är. Tiden går fort. Men såklart bottentråkigt att vi inte får ses :( Fy f-n vad vi ska ta igen sen och busa. Våra Mattar kommer att sitta uppkrupna i närmaste träd...

2009-09-15 @ 23:39:58
Postat av: Wallander

Håller med Elliot från början till slut...



Men veckorna går så fort, så snart är det som vanligt igen!



Det verkade som om våra mattar hade det roligast på träningen igår. Om det är till någon tröst så är ni inte ensamma om att behöva mer träning. Jag tycker vad man än försöker så blir det fel. Ta t ex min inkallning med ställande, först blir man belönad samtidigt som får kommandot stanna, nästa gång stannar man tvärt men då kommer ingen belöning bara för att kommandot aldrig hann komma... men jag gjorde ju ett perfekt stannande, konstigt!



Puss puss!

2009-09-15 @ 23:41:52
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0