Rödprickig Matte

Det serveras visst lustiga saker i matsalen på Mattes jobb. Igår åt hon nämligen något som hon blev rödprickig av. Köttgryta, jo jag tackar....där var något prickigt i den vill jag lova. Matte fick ta medicin på jobbet och då gick det skapligt och så var vi och tränade på kvällen och det gick också bra. Men sen blev hon extra kliig och fick ta mer mediciner och somnade som en slagen hjältinna och sen har det inte varit mycket med henne. Idag började hon sent på jobbet så vi hann gå en lång runda innan hon åkte. Nu har vi precis kommit innanför dörren och Matte deklarerar att vi ska ramla i säng nu på en gång för hon kan inte hålla ögonen öppna. Prickarna är på väg bort och Matte på bättringsvägen men hon ska efterlysa receptet på köttgrytan. Jag ska minsann lusläsa om de har stoppat i en massa prickar.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Vilken skitgryta!Min matte har oxå haft jättemycke kli-prickar....tror de heter nässelutslag.....varje dag i 7-8 månader =( Fy tusan.....inget kul när det kliar

2009-09-01 @ 22:26:20
Postat av: Medicinpinnen

Oj det var en märklig köttgryta. Jag blir ruskigt nyfiken. Du kan väl rapportera vad det var som var i den om du får veta. Prickgryta, jo jag tackar jag!

2009-09-01 @ 22:27:06
Postat av: Elliot

Tror du att de hjälper om vi lånar ut våra scalibor-halsband???

2009-09-01 @ 22:30:06
Postat av: Medicinpinnen

Oj det var en märklig köttgryta. Jag blir ruskigt nyfiken. Du kan väl rapportera vad det var som var i den om du får veta. Prickgryta, jo jag tackar jag!

2009-09-01 @ 22:36:57
Postat av: Wallander

Aj aj aj... inte bra det här. Skall bli väldans intressant att höra vad dom stoppat i den därra grytan! Kanske dags att gå tillbaka till Findus färdigrätter igen?!



Vilken tur att meducinen hjälpt till så att prickarna börjat försvinna. Hoppas nattens sömn hjälper oxå.



Kramelikram på er båda!



2009-09-01 @ 23:00:41
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0