Värme i stugan

Det är verkligen toppenväder tycker jag och Matte. Solen skiner om dagarna men sen blir det kallare om kvällen och natten. Fast det gör inget för då är vi ju inomhus. Och från och med ikväll har vi en fiffig värmepump i köket som blåser varm och skön luft in där så Matte slipper frysa. Vildhusse har verkligen varit en drivkraft i värmepumpsprojektet och han förtjänar en eloge!

Igår fick jag ett spår och det gick faktiskt himla bra! Idag har det inte blivit någon träning för jag var lite trötter faktiskt. Det är nog löperiet som inverkar lite tror jag. Annars är jag ju inte precis känd för att vara en trötter typ.
Men imorgon händer det säkert något roligt. Ikväll har vi förresten firat Mattes brorsa som fyller år idag. Tyvärr fick jag inget av den smaskiga tårtan :(

Det går verkligen framåt med måleriet. Snart skiner hela huset bländande vitt.

En himla bra grej är att Matte blev tillfrågad om hon kunde byta jour så att hon jobbar söndag istället för lördag. Såklart kan hon det för det innebär att vi kan vara med och spåra på lördag!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad härligt att den där varmepumpen är po plats för den lär behövas betydligt mer senare i höst och till vintern. Den där vildhussen är allt bra han!



Så bra att det blev byte av jourdag, tänk ibland löser sig allt till det bästaste.

2009-09-16 @ 22:35:48
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0