Fina påskpresenter

Kolla in vilka fina påskpresenter jag fick av Walle med flock igår! Dom kallas "ullisar" och är hundleksaker från ett toveri. Såååå mysiga. Har försökt sno dom flera gånger utan att lyckas (än).



Fick också torkad lever av Walle och av Elliot har jag tidigare i veckan fått påskpåse. Vilka snälla kompisar man har. Tänker på lilla mig i godisnöd och dom fina ullisarna som Matte har gått och lurat på var hon skulle få tag i efter att hon såg Walles!

Igår fick jag ju förresten spåra, det glömde jag berätta om. Walle spårade blod och jag spårade Matte. Fick gå ute på "kalhygget" och där är blött så Matte hade gått kringelikrok för att slippa bli alltför våt om fötterna. Kul när det är lite klurigt!

Idag har jag också fått spåra på Revinge. Zicos Matte hade varit så himla snäll och redan gått ut ett spår när vi kom ut vid tio efter lite sovmorgon eftersom Matte ska jobba inatt igen. Spåret gick jättebra men dessvärre blev det väldigt väldigt blött på Revinge. Matte hade glömt regnkläderna (hon är rätt förvirrad när hon har jobbat natt) så hon blev genomvåt. Men spår, uppletande och spring med Zico hann vi med ändå innan vi åkte hem. Såklart har det slutat regna nu...

Bara imorgon också som det är påsk. Sen åker Medicinpinnen hem, Matte ska till T-lilla på tisdag (hon kommer nog att vara mer död än vanligt på morgonen) och allt återgår till det normala. Synd tycker jag. Om jag får välja är det ändå bättre att Matte jobbar natten än hon är på VC i T-lilla på dagen, Obs att VC är förkortning för Vårdcentral och inget annat!

Ikväll ska det grillas kort på Dattis. Mums!

Tjingling från lilla mig!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad roligt att du uppskattade "ullisarna" från www.toveriet.se. Hon som gör dom heter Chrisetl och hon gör mycket annat fint oxå.



Usch ja... fy vad blött det vart idag, undras om pälsen hinner torka tills det är dax att bege sig på kurs imorgon. Det gör den nog för matte har tvingat på mig ett täcke :-(



Ha en mysig grillkväll på Dattis!



Kramizar

2010-04-04 @ 17:39:27
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Sella

Tack min kära dotter för att du tänker i de rätta banorna...kanindummiesar, vad är väl god mat mot det?? Ingenting om jag får tycka själv - men jisses, vilket liv det blev på de andra...det är ju faktiskt mina och då tycker jag nog att det är på sin plats med en reprimand så att de förstår innebörden! J A G apporterar dessa och I N G A andra! TACK...BÄTTRE PRESENT GÅR INTE ATT UPPBRINGA och godisarna då - jag struntade faktiskt i maten, kände mig inte så sugen...gott-gotti-gott-gott!

10 år skulle man bli varje dag!

Nospussar från mamma Sella!

2010-04-04 @ 18:02:11
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Zico-Bus

Sååå, Lakritsmamman har nollat! Stort grattis från oss!

Tack för idag - fy 17 så blöt man var när man kom hem - ända in på kroppen faktiskt! Sååå duktig du var i spåret idag Lakkan, "vi är impregnerade"! Hoppas ni har anmält till appellen .... ni börjar bli för duktiga för den där nybörjarklassen! Här krävs spetsvinklar och gamla spår, för att ni ska visa hur bra ni är ....

Sov gott, vi hörs i veckan!

Tass&Kram

Z&H

2010-04-04 @ 19:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0