Fri utegång igen

Ja nu är det slut på isfaran på Dattis så jag får gå ut i trädgården själv igen. Det gillar jag, särskilt att sitta vid dammen mitt emot gårdsplanen och filosofera, spana ut över ägorna och sedan ta en liten slurk härligt kallt vatten.

Inatt sov jag på Dattis med Dagismatte. Det gick alldeles finfint och imorse kom Matte sen och det blev sång och dans. Hon såg lite sliten ut min kära Matte, dom där patienterna hade hållit henne vaken hela natta lång. Helt otroligt med tvåbeningar alltså!

Men dagen har varit bra trots det. Det regnade en stund, då blev Matte gnällig och låg på soffan med filt medan jag myste i bian. Sen slutade det regna, då blev Matte mindre gnällig och vi skyndade ut. Lite rensning i stallet har det blivit, där ska bli vårfint så småningom.

Tyvärr är det T-lilla som gäller igen imorgon. Dessutom ska Lova in på lagning. Det förtjänar hon verkligen efter alla mil hon har transporterat oss troget men det är ju trist med pengarna som ska ut. Jaja, inget att göra.

Pluggkväll för Matte imorgon skulle jag tippa. Hoppas jag kan tigga till mig något gott, brukar gå bra. Lina är väldigt givild nämligen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0