Bastudden nästa!

Imorgon bitti bär det av till Bastudden via Malmö där vi ska byta bil till Lindebladarnas. Vi ska klämma ihop oss tre fyrbeningar, två tvåbeningar och så tvåbeningarnas packning (inte att förglömma) i en bil. Men det ska nog gå fint. Vår bil får stå på deras garageplats.

Matte fixar och donar med allt möjligt. Bland annat har det torkats godis, det är en viktig sak. Och så försöker hon visst få ordning på saker?! Frågan är hur bra det går...Det viktigaste är att godiset kommer med som det ska. Har nog spanat in vad som packats ner :D 

Matte har målat en del idag men framför allt har jag badat i Yddingen med Elliot. Vi var vid fina bryggan där jag gör mina svanhopp. Elliot hoppar också nuförtiden även om han inte kör svanstilen. Han simmar också, riktigt bra. Det enda som kvarstår är att han ska sluta glo så förbenat efter grejen på väg ut för då blir det ju plaskigt. Men det är stora framsteg i min simhoppskola i sommar!

Ett missöde hände innan idag. Vi skulle busa och Matte kastade iväg min favvo repboll. Och var hamnade den?! Jo, på taket. Jag försökte klättra upp via fönsterbrädan men fick ge mig. Efter en stunds fix och don, lite redskap till hjälp kom den ner igen och sedan var det rött kort på Matte för vidare kast.

Nä, mot sängen! Det är så fiffigt med vår ventilationstrumma i taket att jag kan ligga i sängen och lukta mig till när godiset kommer ut ur ugnen. Inte alls illa, det gjorde du bra Vildhusse!

Kommentarer
Postat av: Helene

Bra idé att åka hemifrån ett tag. Ni har nog lite för mycket att pyssla med på Solgläntan. Hoppas det inte åskar och regna hela tiden där uppe i mörka Småland, utan att ni kan vara ute och njuta av naturen.

Vi hörs när ni är på hemmaplan igen!

Tass och Kram

2010-08-13 @ 10:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0