Mycket regn...

...har det kommit på sista tiden. Nu är sjöar och dammar fyllda vilket är bra. Mindre bra är regnet för Mattes målning men det löser sig nog på sikt. Promenader blir det oavsett väder och vi tränade även lite i regn idag vilket gick utmärkt. Men en del innemys blir det ju också, man måste torka mellan varven!

Igår kom Elliot och Ann ut och gick en lång mysig tur med mig och Matte i skogen. Mycket bus och spring. Härligt. Enda trasslet är med magen som har varit i olag senaste tiden och så snaskar jag ju gräs och det säger Matte inte är bra. Jaja, så mycket som inte är bra, man kan ju inte undvika allt.

Får se hur det artar sig framöver. Kräftskiva på fredag har jag hört i alla fall. Och antingen ska Yster beställas ner en kort sväng nästa vecka eller åker vi och hälsar på henne på Öland (hon åker verkligen runt överallt) där hon råkar vara slutet av nästa vecka. Men just nu lutar det åt att hon kommer ner så slipper jag åka så mycket. Men man vet minsann inte säkert förrän hon står framför en, så är det med Syster Yster!

Jag är trött på Felia som inte har levererat något nytt modem ännu så jag snyltar på Dagisdatorn men det är lite retfullt tycker både jag och Matte. Men det löser sig väl inom de närmaste dagarna får vi hoppas!

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Kan inte annat än att hålla med dig gällande regnandet och det är inte lite det kommit heller.



Jag förstår att inget löp ännu i sikte... vad sägs om korvarunda imorgon kväll? Sedan är ni upptagna på fredag och vi är iväg på kuligheter både lördag & söndag.



Hoppas ni lyckas få hit SysterYster igen annars tycker jag att en Ölandsvisit för er låter som ett trevligt resmål!



Kramizar



2010-08-18 @ 11:31:54
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0