Konstigheter

Jag har varit "avstängd" från min blogg! Fattar inget. Det går inte att logga in som vanligt, bara en massa reklamskit på startsidan. Nu har jag snokat rätt på en gammal länk och tagit mig in bakvägen. Men så kan det ju inte fortsätta. Om det inte löser sig själv får jag sätta Wallander & Beck på mysteriet tror jag!

Nåväl, här har det snöat massor igen. Matte är ju väldigt missnöjd över det och faktum är att min förtjusning över snön börjar mattas av och jag börjar längta efter vår. Framför allt för att det inte går att varken spåra eller träna något annat och det är trist!

Men vi kan lugna oss med vår tills julafton är över! Ikväll har vi haft paketinslagning. Men nu är vi lite trötta på det och ska gå och natta oss. Från och med imorgon och en vecka framåt är det nattjobb för Matte.

Kommentarer
Postat av: Zico med matte

Snön är lite jobbig, men visst är det fint ute just nu. Vi gick en lång promenad över fälten igår kl. 22-23. Alldeles vindstilla, orörd snö och månsken. Helt fantastiskt:) Men jobbigt att ta sig igenom vissa drivor som var en halv meter höga. Tyvärr är det väl så att det inte är lönt att satsa på Revinge i helgen - om det inte plötsligt skullle bli 10 grader varmt eller nåt?

Tass & Kram

H&Z

2010-12-17 @ 09:17:51
Postat av: Wallander

Det enda kuliga med snön är när man lös får raca runt i den :-)

Slasket, saltet & isklumparna (som bildas i tassarna mina) kan jag gärna vara förutan :-(



Vi hade oxå lite paketinslagning igår... och det är minsann många paket som skall till Solgläntan... så efter korvaturen imorgon får ni nog allt köra ner i garaget för några är dessutom både stora & tunga.

2010-12-17 @ 20:32:31
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Wallander

Wallander & Beck löser bloggmysteriet om så behövs!

2010-12-17 @ 21:42:16
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Mysteriet verkar ha löst sig. Jag tror att någon hade kapat blogg.se för den såg så konstig ut. Men det skulle dom väl aldrig erkänna som driver det hela. Huvudsaken det funkar igen och min blogg är oskadd.

2010-12-18 @ 21:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0